Šialené nožničky

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Šialené nožničky

Šialené nožničky

Paul Pörtner
ŠIALENÉ NOŽNIČKY

Obnovená premiéra kriminálnej komédie!

Šialené nožničky je komédia plná zábavy, napätia, bláznivých situácií, neočakávaných rozuzlení a pointy. Jedinečný humor vychádza zo situačnej prepracovanosti a konverzačnej, hereckej improvizácie, ktorú spoluvytvárajú samotní diváci.

Kadernícky salón „Šialené nožničky", ktorý vedie majster hrebeňov a nožničiek Tony Kulma, má exkluzívnu klientelu a teší sa veľkej obľube u zákazníkov. Vysoko profesionálne renomé je však náhle ohrozené. V byte nad salónom sa nečakane udeje vražda.  Všetci sú podozriví, zamestnanci aj klienti.  Kto je však ten pravý?! Vyšetrovania sa chopí polícia a... Publikum.
Šialené nožničky obleteli takmer celý svet. S nadšenými reakciami publika sa dodnes hrajú v Bostone (nepretržite od roku 1980), za čo si vyslúžili zápis do Guinessovej knihy rekordov, ako najdlhšia súvisle sa hrajúca činoherná hra v Amerike. Videli ju diváci v Chicagu, Washingtone, San Franciscu, Montreale, ale aj v Barcelone, Tel Avive, Budapešti, Prahe, Melbourne, Londýne, Lodži, Varšave, Honolulu, ako aj v mnohých ďalších menších aj väčších mestách po celom svete a všade s veľkým úspechom. 

Hrajú: Peter Kočiš alebo Marcel Ochránek, Karin Olasová alebo Zuzana Moravcová, Dušan Szabo, Marek Majeský alebo Přemysl Boublík, Jana Valocká alebo Lucia Vrablicová, Juraj Hrčka alebo Erik Peťovský

25
Máj 2020
19:00

TEATRO Wüstenrot