Beach Parade 2020

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Beach Parade 2020

Beach Parade 2020

S obrovskou radosťou Vám Oáza Camp v spolupráci s W Club - Nové Zámky prináša oficiálne informácie ohľadom prvej letnej párty v našom okolí !!!

BEACH PARADE sa aj tento rok uskutoční v lokalite Oáza Camp na Komoči, kde Vás srdečne očakávame už 4.júla 2020.

Ako hosť prijal pozvanie človek, ktorý na scéne nieje žiadnym nováčikom a v Maďarsku ho zaraďujú medzi úplnú topku. Doplnia ho domáci harcovníci, ktorý Vás zabávajú už dlhé roky.

Lineup:
SZECSEI
MATT
Mathias Wolf

Začiatok: 21:00
Koniec: 04:00
Vstupné: 10€

Dôležité informácie:
Z dôvodu aktuálnych nariadení, verejné podujatia su limitované počtom návštevníkom na 1000. Z tohto dôvodu Vám budeme priebežne v daný večer zverejňovať aktuálne čísla z hladiska návštevnosti na stránkach (Oáza Camp, W Club - Nové Zámky) a samozrejme aj v tejto udalosti, aby Vám žiadna informácia nemohla újsť. V každom prípade Vám odporúčame práve z tohto dôvodu príjsť už v skorších hodinách, aby ste si svoje miesto na akcii určite zabezpečili.
Vstupy budú tentokrát tzv. jednorázové, čiže ak budete chcieť opustiť areál Oáza Camp, tak Vaša vstupenka a miesto prepadne v prospech ďaľších návštevníkov.

V prípade ak udalosť Beach Parade bude ohrozená z hľadiska počasia, tak bude automaticky presunutá do podniku W Club - Nové Zámky s tým istým programom.

Veľmi sa na Vás tešíme a veríme, že spoločne zahájime také leto o akom sa nám ani nesnívalo :)

Začiatok podujatia: 4. 7. 2020 21:00:00
Koniec podujatia: 5. 7. 2020 4:00:00