Zlatý psík 2020

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Zlatý psík 2020

Zlatý psík 2020

2. ročník výstavy psíkov sa bude konať v kynologickom klube v Alekšinciach, príhlásiť sa môžete cez priloženú prihlášku. Výstavy sa môže zúčastniť každý psík, kríženec, bez PP, s PP (u PP psíkov treba napísať celé meno). Výstava sa bude konať dňa 26.9.2020. Cena za jedného psa je 10€ za jednu kategóriu, každá ďalšia kategória toho istého psa je 3€, súťaže sú zdarma.
Každý kto príde vystaviť psíka musí poslať vopred prihlášku, prihlasovanie na mieste nebude možné bez poslanej predošlej prihlášky (kvoli počtom-opatrenia Corona)
Registrácia od 8:00-9:00
Začiatok výstavy 9:30

Každý kto chce prísť na výstavu vystaviť psíka musí najneskôr do 23.9.2020 poslať prihlášku cez online formulár (odkaz je nižšie). Ak sa pocet psíkov naplní nebude už možné poslať prihlášku, bude to stopnuté. Maximálny počet psov je 130. Ohľadom opatrení kvoli Korone upresníme pred akciou. Preto prosíme o zaslanie prihlášok, a ak náhodou niekto nemôže prísť (kto nám prihlášku poslal) prosím aby ste nám dali vedieť. Za pochopenie ďakujeme :-)


Veterinárne podmienky
Každý účastník musí pri registrácii predložiť očkovací preukaz s platným očkovaním. Prosíme aby bol dodržaný zákon o povinnom čipovaní psov, preto musí byť každý psík začipovaný. Vlastník alebo držiteľ psa staršieho ako 3 mesiace je povinný v súlade s §17 zákona č.39/2007 Z.z. zabezpečiť zaočkovanie psa proti besnote. Pokiaľ nebude psík zaočkovaný v súlade zo zákonom, nebude mať povolený vstup na výstavu. Preto prosím odsledujte si to, taktiež maličké šteniatka pokiaľ nemajú úplné očkovanie nebudú sa môcť výstavy zúčastnit. Ďakujem za pochopenie :-)

!!!PLATBA NA MIESTE!!!

Všeobecné podmienky
Výstavy sa môžu zúčastniť len zdravé psy pravidelne očkované a odčervované. Háravé sučky a šteniatka, ktoré nemajú ukončené kompletné očkovanie sa akcie nemôžu zúčastniť. Organizátori si vyhradzujú právo na zmenu programu a majú právo diskvalifikovať súťažiacich, ktorí nedodržiavajú stanovy výstavy a ak ich správanie je nevhodné.
Majiteľ je povinný počas výstavy mať svojho psa neustále pod kontrolou a držať ho na vodítku (mimo súťaže naj trik). Ak máte psíka ktorý sa neznesie s iným psami, prosíme aby mal náhubok. Majiteľ je povinný upratovať po svojom psíkovi exkrementy na ihrisku aj v jeho okolí. Majiteľ je zodpovedný za všetky škody spôsobné jeho psom.
Výstava bude prebiehať za každého počasia, vyhodnotenie výsledkov bude na konci celej výstavy, preto prosíme o trpezlivosť. Kto sa nezúčastní vyhodnotenia cien a mal vyhrať a nebude prítomný zrieka sa ceny a ocenenie dostane iný psík (resp.poradie sa posunie) ktorého vybral rozhodca.
Počas celej výstavy bude k dispozícii bufet s občerstvením, kofola a iné.
K dispozícii je aj čistá, pitná voda a splachovacie WC, miesta na sedenie, stromy na chládok.




Prihláška:
!!!PLNO!!! Prihlasovanie už nieje môžné.


Rozhodca:
Helenka Kratochvílová


Veterinárny dozor:
MVDr.Martin Palkovič


Kategórie:


Kríženec a pes bez PP do 10kg pes/sučka
Kríženec a pes bez PP do 35kg pes/sučka
Kríženec a pes bez PP nad 35kg pes/sučka
Pes s PP pes/sučka
Šteniatka do 12 mesiacov (krížence, bez PP, s PP) psy a sučky spolu
Bull psy pes/sučka
Veterán (krížence, bez PP, s PP) nad 8 rokov psy a sučky spolu
Najkrajší psík výstavy Zlatý psík 2020 (všetky prvé miesta spolu)


Súťaže:


Dieťa a pes
Naj trik
Naj kostým

Začiatok podujatia: 26. 9. 2020 7:00:00
Koniec podujatia: 26. 9. 2020 15:00:00