Dobrý Bazár - Burzo Blšák

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Dobrý Bazár - Burzo Blšák

12. Dobrý Bazár - Burzo Blšák

Milí priatelia Dobrého Bazáru,

po dlhšej odmlke vás s veľkou radosťou pozývame na v poradí už 12. Dobrý Bazár – Burzo Blšák. Jeho jesenná verzia pripadla na posledný septembrový víkend:

NEDEĽA 27.9. v čase od 14:00 do 18:30.

Poslaním Dobrého Bazáru je podporiť lokálnych kreatívnych hand made výrobcov, ktorí prídu na bazár ponúknuť to, čomu sa venujú, čo TVORIA.
Taktiež vytvárame priestor pre recykláciu vecí už použitých, ale stále funkčných, ktoré môžu predajcovia posunúť ďalej ako dar, predať za symbolický poplatok alebo vymeniť s iným predajcom. Postupne v našej udalosti zverejníme niečo z toho, čo vás na Dobrom Bazári čaká.

NA ČO SA AKO NÁVŠTEVNÍK MOŽEŠ TEŠIŤ?

- na predajcov lokálnych hand made výrobkov s ich originálnymi výtvormi
- na kopec zaujímavosti, od oblečenia, doplnkov, drobnosti z domácnosti, knihy, elektroniku , atď.
- výborné domáce vegetariánske jedlo, koláčiky bez cukru aj s ním /rýchlo sa míňa, tak príď čím skor/
- Divadlo PORTÁL pre deti s príbehom o Rozprávkovom hrnci o 15:00

AK SA CHCEŠ ZAPOJIŤ AKO PREDAJCA:

V prípade záujmu o predajný stolík /či už si hand made výrobca, ale chceš predávať to, čo máš doma/ nám pošli súkromnú správu na Fb alebo na mail: denisa.krizanska@gmail.com s INFORMÁCIOU, čo chceš predávať a prilož aj ilustračné FOTO.
Pre každého predajcu je vyhradený jeden predajný stolík /stolík kaviarenského typu/.

Predajcov vyberáme v závislosti sortimentu, ktorí ponúkajú, aby bol ponuka čo najpestrejšia a tiež v závislosti od voľných predajných miest.

Takže, ak máš chuť prísť, napíš nám podľa pokynov hore. Záujemcom o predajné miesto sa vyjadríme zaslaním správy.
Vaše predajné miesto bude potvrdené /a v prípade, že vás nevyberieme sa ozveme tiež/ do približne SIEDMYCH pracovných dní, po vyselektovaní predajcov, ktorí sa nám prihlásia. Ďakujeme za vašu TRPEZLIVOSŤ:).

CHARITATÍVNA ZBIERKA -

Aj tentoraz sa s našim Dobrým Bazárom spája charitatívna zbierka. Jej výťažok tento raz putuje pre Regionálne centrum - Sloboda zvierat, Prešov

Čím ich môžete PODPORIŤ a čo POTREBUJÚ?

- Finančným príspevkom priamo na mieste počas Dobrého Bazáru alebo zaslaním príspevku na ich číslo účtu Fio banka...SK..IBAN..SK61833000 00002500885393
- pelieškami pre mačičky, savými podložkami, podstielkou do mačacej toalety, prepravkami pre mačičky
- mačacím jedlom konzervami a granulkami : Nuevo, Animonda, Carny, Royal canin Granulky applaws, N&D, Ontario kitten, Royal canin, Brit care, Whiskas...

Toto všetko môžete priniesť priamo na bazár alebo rovno k nim do centra.

ĎAKUJEME VÁM ZA PODPORU

Pár slov o Reginonálnom centre

Sme občianske združenie Regionálne centrum Sloboda zvierat Prešov, sme samostatne združenie, nenadväzujúce na SZ v BA. Takže zhabané sami financie a všetko ostatné. Našim cieľom je znížiť počet nechcených mačičiek a mačiatok na ulici. Zaoberáme sa najmä záchranou mačiek, ale pomáhame aj psíkom v núdzi. Ročné zachránime vďaka 2 % a príspevkom ľudí okolo 200 mačičkám, kt. Nájdeme nové domovy. Mnoho ďalších vysterilizujeme a púšťame na pôvodné miesto. Snažíme sa robiť medzi ľuďmi osvetu najmä čo sa týka potreby kastrácii a sterilizácii. No čo je najdôležitejšie, snažíme sa ľuďom ukázať, že mačička je Láska adoptujte!!!!

Už teraz sa tešíme sa na jedinečnú domácu atmosféru, ktorá vždy na bazári vznikne. Budeme vďační za zdieľanie našej udalosti a za pozvanie vašich priateľov a známych.

Do skorého videnia, priatelia :).

Začiatok podujatia: 27. 9. 2020 14:00:00
Koniec podujatia: 27. 9. 2020 18:30:00