Vianočný benefičný ples Bernolákovo

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Vianočný benefičný ples Bernolákovo

Prvý ročník Benefičného plesu OZ Cesta úspechov sa bude konať v sobotu 19. Decembra 2020 v priestoroch kultúrneho domu Bernolákovo a ponesie sa v znamení pomoci deťom a mladým dospelým z Centier pre deti a rodiny. Svoju náklonnosť k charite a filantropii prejavujú najmä pozvaní hostia a účinkujúci ako sú Zuzana Haasová spolu so skupinou Zuzana Haasova & The Susie Haas Band, IFNE Software, s.r.o. (MaxiTicket) a podnikateľské subjekty.

Benefičný ples bude sprevádzaný verejnou zbierkou a každý, kto sa stotožňuje s myšlienkou a víziou zakladateľov OZ Cesta úspechov, môže prispieť finančným darom. K tejto verejnej zbierke bude spolu s darmi od sponzorov podujatia, výťažku z podujatia a tomboly venovaný kompletný zisk. Práve to je spôsob, ako sa každý účastník môže zapojiť do myšlienky plesu.

Ples otvorí svojím vystúpením CAMPANA BATUCADA (čítaj Kampána Batukáda) pripraveným špeciálne pre Benefičný ples. Do tanca zahrá obľúbená hudobná skupina The Susie Haas Band, po tombole vás čaká skvelý DJ. Celý ples budú moderovaním sprevádzať Zuzana Haasová Filip Janovčík.

Hostia sa tak môžu tešiť na zážitok pre všetky zmysly – skvelá šou, zábava, atraktívni hostia, výborné jedlo a to všetko s pocitom, že ples pomáha tým, ktorí to najviac potrebujú. Podujatie má jasne definovaný účel: „Na počiatku bola idea urobiť výnimočný ples, ktorý bude iný najmä tým, že sa koná v obci Bernolákovo. Pracujeme na naplnení našich cieľov – pripraviť hosťom nezabudnuteľný zážitok a pomôcť vyzbierať finančné prostriedky na podporu  užitočných projektov so zameraním na vzdelávanie, sebarozvoj a motiváciu pre deti a mladých dospelých z Centier pre deti a rodiny na Slovensku. Veríme, že sa nám to spoločne podarí.

To všetko sa udeje dňa 19. decembra 2020 v priestoroch Kultúrneho domu v Bernolákove, vstupenky na podujatie si zakúpite v sieti Maxiportal a v sídle OZ Cesta úspechov.

Kúpiť lístok:
ONLINE – www.vstupenky.maxiticket.sk
Osobne – v sídle OZ Cesta úspechov, Bernolákovo  

Info o akcii na: www.ozcestauspechov.sk