Lola Marsh v bratislavskej Refinery Gallery

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Lola Marsh v bratislavskej Refinery Gallery

Začiatok podujatia: 25. FEBRUÁRA 2021
Manažment kapely Lola Marsh sa pre stále komplikovanú situáciu v súvislosti s pandémiou rozhodol presunúť stredoeurópske turné zo septembra na február 2021. Situáciu komplikuje aj fakt, že Izrael stále nie je na zozname bezpečných krajín EÚ. Kapela sa každopádne nevie dočkať, kedy sa opäť vráti na Slovensko a naživo predvedú skvelé piesne z ich nového albumu Someday Tomorrow Maybe. Vstupné na koncerty je 19 € v predpredaji a 25 € na mieste. Lístky si môžete kúpiť na www.pohodafestival.sk/sk/shop.
Všetci majitelia vstupeniek na pôvodné koncerty si ich môžu uplatniť na presunuté termíny. V prípade, že majiteľom lístkov nové termíny nevyhovujú, môžu požiadať o stornovanie lístka a vrátenie peňazí. Stačí ak na e-mailovú adresu shop@pohodafestival.sk pošlú číslo objednávky a číslo účtu vo formáte IBAN (kam máme peniaze vrátiť). Nárok o refundáciu si môžu záujemcovia uplatniť najneskôr do konca septembra 2020. Refundácie budú spracované a odoslané do konca októbra 2020.
Lola Marsh vystúpia 23. 2. v Mestskom divadle Žilina, 24. 2 . v trenčianskom Piano Clube a 25. 2. v bratislavskej Refinery Gallery.
Viac info tu:
__________________________________
Due to the still complicated situation in connection with the pandemic, the management of the band Lola Marsh decided to reschedule the Central European tour of the band from this September to February 2021. The situation is also made more complex by the fact that Israel is still not on the EU's list of safe countries. In any case, the band can't wait to return to Slovakia and perform live the great songs from their new album Someday Tomorrow Maybe. You can purchase tickets at www.pohodafestival.sk/sk/shop.
Lola Marsh will perform on 23. February in Mestke Divadlo in Žilina, on 24. February in Trencin’s Piano Club and on 25. February in Bratislava’s Refinery Gallery The admission to the concerts is 19 € in presale and 25 € on the spot. Tickets are available at www.pohodafestival.sk/en/shop.
All previously purchased tickets will be valid for the rescheduled concerts.