Ivo Toman - Debordelizace vztahů Tour

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Ivo Toman - Debordelizace vztahů Tour

Ivo Toman - Debordelizace vztahů Tour

Ivo Toman je marketingový odborník a školiteľ osobného rozvoja a motivácie. Narodil sa s Touretteovým syndrómom a aj napriek tomu vyštudoval VŠLD.
Termíny vystúpení Iva Tomana v rámci Debordelizace vztahů Tour, ktoré sa nebudú môcť uskutočniť vďaka novým nariadeniam vlády, budeme presúvať na jeseň 2021.

Zbavte sa vzťahových kurvítok
Po úspešných prednáškach Debordelizace hlavy a Kurvítka v hlave prichádza Ivo Toman s novou témou - vzťahy. Tretina zamestnancov u nás je v práci nespokojná. Dôvodom sú peniaze a hlavne vzťahy. 55% slovenských manželstiev a 75% nezosobášených párov sa rozpadá. V každej inej ľudskej činnosti (napr. vo výrobe) je úplne nepredstaviteľné, aby zmetkovitosť prekročila 50%. Povedané počítačovým jazykom - nekompatibilita mužov a žien je obrovská. Viete, že väčšina medziľudských vzťahov vychádza z vrodenej agresivity? A že ľudská komunikácia je vlastne snahou presvedčiť iných ľudí, aby niečo robili inak ako doteraz? K tomu potrebujete mať dobré vzťahy s inými ľuďmi. Napadlo vás, že rozprávaním s inými ľuďmi si robíte poriadok v hlave? Väčšina ľudí je nespokojná so svojimi vzťahmi doma aj v práci ... A nič s tým nerobí. Lenže vaše vzťahy sa nevyriešia samé. Nečakajte a poďte to zmeniť. Poďte si vypočuť overené a pritom často prekvapivé návody a riešenia na skvelé vzťahy.

Dozviete sa aj ďalšie zaujímavosti:
Toxickí ľudia a ako na nich (doma aj v práci) Kedy je dobré byť agresívny Empatia ako problém Prečo podvádzame a klameme alebo naopak spolupracujeme Vzťahy v práci – ako ich zlepšiť Kedy je dobré chovať sa ako psychopat Vzťahy medzi mužom a ženou Kurvítka: príťažlivosť, láska a empatia Vzťahy v rodine (deti, svokra) Ako matky "dokonalými podmienkami" zničia pôvodne zdravé dieťa Chcete mať úspešné dieťa? A vie, že niečo musí obetovať? Ako spoznať budúce problémy Kedy sa rozísť (miliónové téma - to spoznáte hlavne pri rozvode) Detské myslenie dospelých ľudí a iné zlé myšlienkové postupy Ako aj zo zlého detstva urobiť dobrý život Zlé rady na dobré vzťahy Hádky a ako na ne Umenie presviedčať bez nátlaku Zakázané vety a ďalšie garantované recepty na krach vzťahu Maturita z umenia načúvať Toto všetko sa dozviete na novej prednáške Iva Tomana – Debordelizace vztahů. Veľký priestor bude určený otázkam divákov. Dĺžka prednášky: 2 hodiny Poďte konečne zmeniť svoj život k lepšiemu!

15:00