Sebaláska a vnútorné šťastie - retreat pre ženy

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Sebaláska a vnútorné šťastie - retreat pre ženy

SEBALÁSKA A VNÚTORNÉ ŠŤASTIE - Jesenný retreat pre ženy 4. – 7. 11. 2021

Otvor svoje srdce, vstúp do svojho tela a vyživ svoju dušu! Sebaláskový ženský retreat ponúka priestor pre bezpodmienečnú lásku, ktorá vzniká, keď sa ženy spoja. Spolu pôjdeme do ticha, odovzdania sa a zdieľania. Ženskosť znamená spojenie, vnímavosť a kreativitu.

Prostredníctvom tantrických, taoistických, šamanských techník a transformačných rituálov preskúmame rôzne aspekty svojej ženskosti. Zažijeme uzdravenie, oslobodenie a posilnenie. Vďaka tomu vstúpime do svojej skutočnej sily.

Jesenný sebaláskový retreat je zameraný na 3. a 4. čakru a pomôže ti, ak máš pocit, že si život neužívaš naplno, chýba ti v ňom flow a zmysel. Ak máš pocit, že nerozumieš samej sebe a túžiš sa stretnúť so svojou ženskou podstatou. Ak cítiš strachy, pochybnosti, neistotu a bojíš sa v živote urobiť zmenu. Ak máš strach z autorít, si príliš sebakritická a stále „v hlave“ Nevieš si nájsť partnera, priťahuješ tých nesprávnych mužov alebo sa cítiš sa v partnerskom vzťahu nedocenená, nespokojná a nemilovaná. Ak túžiš rozvinúť svoju ženskú dušu a hľadáš naozaj kvalitnú víkendovku!

Pri prihlásení a úhrade plnej sumy do 10. 10. 2021, získaš uvádzaciu zľavu 10 %!