Bratislavské Jazzové Dni SLSP 2021

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Bratislavské Jazzové Dni SLSP 2021

Bratislavské Jazzové Dni SLSP 2021

Mike Stern s Billom Evansom, Avishai Cohen či Nubiyan Twist – to sú headlineri tohtoročných Bratislavských jazzových dní Slovenská sporiteľňa.

Bratislavské Jazzové Dni Slovenská Sporiteľňa 2021 sú opäť tu! 22.-24.10.2021 sa uskutoční už 46. ročník festivalu v Refinery Gallery.
Ako po ostatné roky, si organizátori pre vás aj tento rok pripravili nabitý medzinárodný program, plný kvalitnej hudby: Piatok otvoria festival výhercovia súťaže mladých talentov Kristin Lash & Jacob Grey. Pokračovať bude popredová jazzová speváčka a showmanka z francúzska Camille Bertault a ako headliner vystúpi fenomenálny Avishai Cohen so svojim triom, ktorý predstaví čerstvé kompozície a aranžma. Druhý deň naštartuje spevák a výtvarník Samuel Hošek so svojim projektom. Gospel, soul, R’n’B a veľa energie prinesie na stage anglický spevák, skladateľ a hudobník Samm Henshaw, ktorý patrí medzi popredných predstaviteľov anglickej scény. Tanečný afrobeat, fúzovaný s hiphopom, neo-jazzom a soulom v podaní jedinečných Nubiyan Twist. Zuzana Mikulcová zaháji tretí festivalový deň. Neskôr festival poriadne rozprúdi grammy ocenená speváčka a multiinštrumentalistka Judith Hill, ktorá spievala ako back-vokalistka s hviezdami ako napr. Michael Jackson. Festival zakončia svetové ikony, jeden z najrešpektovanejších gitaristov a saxofonista Mike Stern & Bill Evans Band.

Podujatie Bratislavské Jazzové Dni SLSP 2021 bude len pre plne zaočkované osoby!