Boney M a Legendy - Hammel, Lehotský, Patejdl, Dubasová

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Boney M a Legendy - Hammel, Lehotský, Patejdl, Dubasová

Boney M a Legendy - Hammel, Lehotský, Patejdl, Dubasová

BONEY M + LEGENDY - 15.7.2022 - futbalové ihrisko Zvolenská Slatina

Fantastické spojenie dvoch (alebo až piatich ?) hudobných svetov. Neočakávané. Vzbudzujúce nadšenie, prekvapenie a údiv od prvej chvíle. Odkedy zistíte, „vo co tady jde“... Takáto kolekcia hitov pokope sa len tak nevidí ! A na Slovensku tento rok určite nie.
Takže za 20-cku (iba 20 € - prvá cena lístka !!!) prídete 15.7. do Zvolenskej Slatiny, pohodlne zaparkujete, prejdete pár metrov a ste v centre diania. Sadnete si vo veľkoplošnom stane, dáte si svoj obľúbený nápoj alebo sa postavíte pred pódium a budete tancovať a spievať tak blízko všetkým legendám tejto hudby... Je to uveriteľné ? Nie, nie je to prvý apríl ! Tak opäť.

V centre akého diania ? Z ktorej strany načať ? Legendy a Boney M. Alebo Boney M a Legendy ? A kto vlastne sú LEGENDY ??? Boney M je dosť jasné J , všakže ) - Brown girl in the Ring, Rasputin, Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker a ďalšia desiatka alebo dvadsiatka známych skladieb. Veľká to diskotéka v rámci hudobného leta pod názvom „Veľká Slatina 2022“

A čo to teda nechcene naozaj zahmlievame a naťahujeme vás? LEGENDY (československej hudby). LEGENDY je projekt. Pod jeho hlavičkou sa skrýva Pavol Hammel, Janko Lehotský, Vašo Patejdl a Beáta Dubasová. Spojení v spoločnom, naozaj viac ako atraktívnom projekte. Teraz si ich vychutnáte v plnej kráse na strednom Slovensku. S Boney M.
Ešte raz ... neuveriteľné ! Spolu na jednom pódiu, len na jedinom mieste na Slovensku (alebo na svete... ) A „čo“ sa skrýva pod značkou Legendy ? V zmysle evergreenov ... Nech sa páči, odtajníme! Medulienka, Poďme spolu lietať, ZRPŠ, Sme také aké sme, Kaskadér, Učiteľka tanca, Sklíčka, Úsmev, Kapely starnú, Kamarátka nádej, Dievča z reklamy... a mnoho ďalších .... toto vám nedá vydýchnuť ! Fantastický večer v sobotu 15-teho júla bude rezonovať v mysli každého fanúšika Boney M, Elánu, Fontány pre Zuzanu, Modusu, Paliho Hammela alebo Beáty Dubasovej a Kameňov v ich originálnom podaní tak silne, že by ste na to opäť prišli kľudne aj na druhý večer. Na tie isté skladby, presne na to isté vystúpenie ! Problém je len jeden. 2+2 hodiny hudby aj tak nepojmú všetky hity, ktoré tieto osobnosti za tie roky priniesli. Určite by ste chceli viac. Ale ... Vaše reakcie možno - alebo asi - pozvú všetkých účinkujúcich, aby sa čoskoro vrátili... Teraz si ale užime najlepšiu etno-dance-retro-pop-rockovú kombináciu roka 2022. Buďte hlasní, oni sa budú musieť vrátit !

Kombinácia odkazu jamajských muzikantov v prevedení zostavy s jednou z originálnych speváčok Boney M, ktorí hudobne ovládali Európu pred 40 rokmi a tiež odkaz nesmrteľných hitov, ktoré dodnes tešia generácie fanúšikov v Československu...V znamení čakania na túto mega-udalosť, čas plynie pomaly. Ale čoskoro je tu 15-ty júl.

Stretneme sa vo Zvolenskej Slatine, 15.7.22 a veríme, že aj viackrát tento rok a nielen tento rok !
„Kapely starnú“, tvrdí jeden z hitov Paliho Hammela - nezmeškajte to !