Festival Vedomého Života 2022

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Festival Vedomého Života 2022

Festival Vedomého Života

Po troch úspešných ročníkov pre vás už teraz pripravujeme 4. ročník Festivalu Vedomého Života.

Opäť sa môžete tešiť na 2 DNI plné inšpiratívnych príbehov, vzdelávacích a oči otvárajúcich prednášok, zaujímavé workshopy, skvelých ľudí a nové priateľstvá.

Na festivale budete vidieť a počuť ľudí, ktorí vás môžu inšpirovať a pomôcť v rôznych aspektoch vášho života. Venujú sa oblasti medziľudských vzťahov, či už osobných, alebo tých pracovných, sebarozvoju, osobnému vzdelávaniu, komunikácii, meditáciám, muzikoterapii, otužovaniu tela a mysle, duševnému a fyzickému zdraviu, či ručnej výrobe umeleckých predmetov.

Skrátka v oblastiach, ktoré prináša sám život. Svoje poznatky majú nadobudnuté a potvrdené vlastnými životnými skúsenosťami.

Preto sa tu môžete stretnúť s takým podaním, ktoré je v danej oblasti každému blízke. Všetci sme ľudia, a každí z nás prežil a prežíva svoj život samozrejme po svojom. No je mnoho oblastí, kde sa vieme spájať a lepšie pochopiť seba, a aj ostatných v našom okolí.
Festival je preto určený pre každého, kto chce rozvíjať svoje fyzické, emočné, mentálne, ale aj duchovné schopnosti. Sledujte túto udalosť a stránku Festivalu Vedomého Života, aby ste mali najaktuálnejšie informácie o pripravovanom festivale a neuniklo vám tak nič dôležité.

09:00