Winter Jasná Opening

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Winter Jasná Opening

Winter Jasná Opening

Otvorte zimnú sezónu 2022/2023 v Jasnej veľkolepo! Počas celého víkendu vás čaká super program a množstvo dobrej zábavy, príďte s nami privolať zimu do Jasnej! Rezervujte si svoje ubytovanie a vstupenky už teraz!

Počas prvého decembrového víkendu v Jasnej to bude žiť! Budeme otvárať novú lyžiarsku sezónu 2022/23 vo veľkom štýle s bohatým denným aj večerným programom, ktorý začne už od piatka 2. 12. 2022. Program vyvrcholí v sobotu večer s veľkolepou párty WINTER JASNÁ OPENING – RAKÚSKY VEČER. Famózny DJ OTZI a jeho najväčšie lyžiarske hity ako Anton aus tirol a Hey baby roztancujú celú Jasnú!

Veľkolepú show bude moderovať Marcel Forgáč, vystúpi aj DJ duo MALALATA a tí najlepší DJ`s ako DJ EKG, DJ JUST DAVE, ktorí prinesú tanečnú explóziu a sexi tanečnice vo veľkolepých kostýmoch perfektne dotvoria atmosféru fantastického Winter Jasná Opening!

Vo VIP sekcii si budete môcť vychutnať tradičné rakúske gastropochúťky ako sú napríklad wiener schnitzel a užiť si typickú rakúsku atmosféru v Jasnej.

Slávnostné otvorenie lanovky Biela Púť – Priehyba

Súčasťou veľkolepého programu Winter Jasná Opening bude aj slávnostné otvorenie novej kabínkovej lanovky Biela Púť – Priehyba. Môžete sa tešiť na jedinečnú svetelnú show, ktorou pokrstíme nádhernú modernú nástupnú stanicu lanovky A6. Súčasťou otváracieho ceremoniálu a pokrstenia lanovky bude aj nádherná ľadová socha, fotopoint, pri ktorom sa môžete odfotiť a odniesť si tak peknú spomienku z Jasnej.

20€