Malý vianočný trh 2022 Bratislava

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Malý vianočný trh 2022 Bratislava

Malý vianočný trh 2022 Bratislava

Milí naši priaznivci,
tak ako sme posledné dva roky dúfali, tak sa aj tento rok deje! ? MALÝ VIANOČNÝ TRH je späť a to rovno už 10. raz a my sa už nevieme dočkať!

Takže vás srdečne pozývame v prvú decembrovú NEDEĽU do Horského parku aby sme sa opäť stretli v komornom vianočnom duchu v Lesnej škole oproti Horárni. Bude vás čakať pieckou vykúrený domček, kopec ľudí z blízkeho aj širšieho okolia, originálne hand-made šperky a iné vecičky, hračky, doplnky a ozdoby.
Príďte podporiť komunitného ducha, stretnite sa so susedmi a kamarátmi, nalaďte sa na tú pravú predvianočnú nôtu a získajte krásne vecičky pre vašich srdcu blízkych. Okrem originálnych drobností na predaj pre potešenie blízkych chystáme ako vždy aj dobroty pod zub a do šálok niečo na zahriatie. Navyše svojou kúpou ako každý rok podporíte aj miesto, kde sa trh koná – Komunitné centrum Horáreň a organizáciu, ktorá toto miesto pre vás dennodenne zveľaďuje a udržiava – Nadáciu Horský park. 10% z predaja totiž ide práve jej. AKTUÁLNE hľadáme trhovníkov - Máte handmade veci, ktoré by ste radi ponúkli? Medík alebo medovníčky? Vianočné ozdôbky? Prihlasovací formulár nájdete: https://forms.gle/Au6uv9y7kZYRHckW6 Následne robíme selekciu predajcov, keďže kapacita Lesnej školy je limitovaná. Hlásiť sa treba do 14. Novembra.

Tešíme sa na vás!
Tím Nadácie Horský park

Termín: NEDEĽA 4. DECEMBRA 2022 O 10:00 – 18:00