Cestovateľské kino: Island

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Cestovateľské kino: Island

Cestovateľské kino: Island @KC Dunaj~

Zem ohňa a ľadu, kde cítiť silu prírody, elfov a škriatkov. Vydajte sa s nami na magický ostrov Island a objavte jeho magické pobrežie, vydajte sa na jeden z najkrajších trekkov sveta a spoznajte, aké je to kráčať po ľadovci či zdolať aktívnu sopku Ketla na snežnom skútri. Nalaďte sa na životný rytmus, ktorý určujú nekonečné lávové polia, nezbedné sopky, stovky vodopádov a tisícky oviec, ...a samozrejme troli, ktorí neradi vidia, keď im postavíte cez obývačku cestu. Sprevádzať nás bude cestovateľ a fotograf Robert Taraba.

Robert Taraba
už počas vysokej školy odišiel študovať do nórskeho Trondheimu, kde si zamiloval celú Škandináviu. Aj preto sa do severských krajín vracia každý rok a neustále objavuje nové miesta. Cestovanie nie je len jeho vášňou, ale aj prácou, keďže už viac ako štyri roky sprevádza ľudí po celom svete. Bez svojho fotoaparátu sa nepohne ani na krok, aby na svojich fotografiách uchoval čaro výnimočných miest.

19. 12. (utorok)
Štart: 20:00 hod.
Lístky: bit.ly/PredpredajCKIsland

Partneri: Interez, Dobré noviny, Cestovanie po svete, Startitup, Radio_FM, Travelistan, okocasopis, CITYLIFE.SK, kamdomesta, in.ba, Zdolahore, Kultúra v Bratislave, Přednáškomat, Cafe news

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Vstupenky: https://www.interticket.sk/program/cestovatelske-kino-island-1811
Dátum začiatku podujatia: 19. Decembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 19. Decembra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Cestovateľské kino: Island @KC Dunaj~