Spektrum 4 Adventné koncerty

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Spektrum 4 Adventné koncerty

Spektrum @4 Adventné koncerty

Sviatky pokoja vítame často v strese a náhlení. Chceme všetko stihnúť, vybaviť, nakúpiť a sami seba tým oberáme o tú pravú atmosféru a náladu. Advent v Trnave nám chce pripomenúť, že to naozaj dôležité je pohoda a čas pre seba a svojich blízkych.
Pozývame vás na 4 adventné koncerty, ktoré vás naladia na tú pravú predvianočnú nôtu a dovolia vám spomaliť, rozjímať a užiť si adventný čas v pokoji a naplno.

Koncert spojený s uvedením nového albumu – Vianoce
Kostol sv. Jakuba
6 eur
Predaj listkov: TTi – Mestská veža, na mieste koncertu

Trnavčanom známa kapela Spektrum vznikla pred ôsmimi rokmi. Tematické zameranie tvorby je gospelovo orientované, avšak činnosť a pôsobenie kapely je rôznorodé. Začínali hraním na svadobných obradoch, svätých omšiach a adoráciách, ale postupne sa dostali aj na pódiá benefičných koncertov, mestských kultúrnych podujatí až po organizovanie vlastných koncertov. Kapela má za sebou vydanie debutového albumu Po kúskoch a v tomto roku vydáva svoj druhý album Vianoce, obsahujúci 13 slovenských kolied v unikátnych, kapele vlastných úpravách. Nahrávka je vyvrcholením úspešnej série vianočných koncertov z minulých rokov, vďaka ktorým kapela začala tieto úpravy tvoriť. Koncert bude zároveň spojený s uvedením nového albumu do života.

Informácie o podujatiach nájdete tu:
www.advent.trnava.sk

Miesto konania podujatia: Mesto Trnava, Hlavná 1, Trnava
Dátum začiatku podujatia: 23. Decembra 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 23. Decembra 2017 22:30
Pravdepodobné súradnice: 48.3768N 17.5861E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Spektrum @4 Adventné koncerty