Novoročný koncert mladých muzikálových hviezd 2018

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Novoročný koncert mladých muzikálových hviezd 2018

Novoročný koncert mladých muzikálových hviezd

V rámci večera zaznejú vianočné, latinské aj známe muzikálové piesne v podaní umeleckého tria Star Track - Mirka Partlová, Dárius Koči a Peter Makranský. Hostia sa môžu tešiť na piesne ako Tichá noc, Gloria, Búvaj dieťa krˇasne, Hallelujah, Pie Jesu, ako aj piesne z muzikálov František z Assisi, Johanka z Arku, Jozev a jeho zázračný plášť a mnohé iné.

Vstupenky si môžete zakúpiť v Predajni sv. Vincenta na Tomášikovej 8 alebo v sieti Ticketportal.

Mirka Partlová
Jej prvá muzikálová postava bola Ofélia v muzikáli Hamlet na Novej scéne. Nasledovala postava Anička v Na skle maľované, či Katka v Neberte nám princeznú. Zahviezdila aj v Slovenskom národnom divadle v predstavení Dom nad oceánom.

Dárius Koči
Študoval na Cirkevnom konzervatóriu v Bratislave kde aj zmaturoval. Je absolventom Štátneho konzervatória v Bratislave. Počas štúdia si zahral hlavnú rolu v muzikáli Mozart. Na doskách účinkoval v muzikáli Ôsmy Svetadiel, Princ a Večernica, Obchod na korze, či Pokrvní bratia, ako aj v operete Veselá vdova.

Peter Makranský
Absolvent Štátneho konzervatória v Bratislave. Člen súboru Divadla Nová scéna. Účinkoval v hrách ako Rómeo a Júlia, František z Assisi, či Obchod na korze. Venuje sa spevu, dabingu a občas ho môžete vidieť aj v televízii v slovenských seriáloch.

Miesto konania podujatia: Kostol sv. Vincenta de Paul, Tomasikova 8, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/Novorocny_koncert_mladych_muzikalovych_hviezd?idp=164711#modalVyberPocetMiest20
Dátum začiatku podujatia: 7. Januára 2018 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 7. Januára 2018 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1543N 17.1639E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Novoročný koncert mladých muzikálových hviezd