7. Zimný filmový festival 4 živly 2018

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

7. Zimný filmový festival 4 živly 2018

7. Zimný filmový festival 4 živly

Na konci zimy budete môcť prežiť v Banskej Štiavnici predĺžený víkend s hranými, dokumentárnymi i animovanými filmami, zaujímavými hosťami, kvalitnou hudbou i výtvarným umením. 7. Zimný filmový festival 4 živly bude venovaný téme ZAČIATOK a vo vianočnej predpredajovej akcii teraz môžete potešiť seba alebo svojich blízkych cinepassom, oprávňujúcim na vstup na celý jeho program. Do predaja púšťame 40 zvýhodnených cinepassov, získať ich môžete do 31. 12. 2017, alebo do vypredania zásob.

Cena Cinepassu na Zimné 4 živly je vo vianočnej predpredajovej akcii 12 €, od začiatku budúceho roka bude k dispozícii v štandardnej predpredajovej cene 15 €, na mieste konania potom v cene 18 €. Cinepass oprávňuje držiteľa/držiteľku na vstup na všetky časti programu podujatia, na miesta vyhradené pre držiteľov cinepassov (70% kinosály s voľným sedením).

Vouchery (virtuálne karty) zakúpené na portáli Cinepass.sk si budete môcť vymeniť za náramky s kódom v akreditačnom centre festivalu počas celého trvania podujatia. Peniaze za zakúpený voucher (virtuálnu kartu) nevraciame! Počet držiteľov cinepassov je obmedzený na 120 osôb. O počte zostávajúcich kusov v predaji budeme priebežne informovať na webstránke www.4zivly.sk, prípadne na sociálnych sieťach.

Miesto konania podujatia: Banska Stiavnica, Banská Bystrica Region, Slovakia, Banská Štiavnica
Vstupenky: https://cinepass.sk/4zivly/sk/news
Dátum začiatku podujatia: 23. Februára 2018 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 25. Februára 2018 17:00
Pravdepodobné súradnice: 48.45N 18.9E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia 7. Zimný filmový festival 4 živly