Štrbské bežky - verejné preteky v behu na lyžiach 2018

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Štrbské bežky - verejné preteky v behu na lyžiach 2018

Štrbské bežky - verejné preteky v behu na lyžiach

Vychutnajte si profesionálne trate a príďte sa zabaviť a zapretekať si na verejné preteky v behu na lyžiach. 18. februára 2018 sa na Štrbskom Plese uskutoční už piaty ročník podujatia Štrbské bežky. Podujatie je pod záštitou Igora a Ivana Timkovcov z hudobnej skupiny No Name, ktorí sa opäť postavia na štart.

Pre všetkých bežkárov bude pripravený dvoj a päť kilometrový okruh. Pretekať sa bude voľnou technikou s hromadným štartom a pripravená bude aj klasická stopa. Mená najrýchlejších pretekárov budú zapísané na putovné Štrbské bežky.

Pre žiakov bude pripravená 500 metrová prekážková trať SnowKidz cross šprint s intervalovým štartom. Kros šprint si môžu vyskúšať aj všetci prihlásení pretekári na verejné preteky. Najmenšie deti si môžu vyskúšať detské lyže.

SPRIEVODNÝ PROGRAM

Atmosféru spestrí hudobný koncert. V športovom areáli je k dispozícii stan s občerstvením, lyžiarsky servis a požičovňa lyží. Všetci účastníci sú zapojený aj do tomboly.

Organizátorom podujatia je Športový klub Štrba, obec Štrba, Oblastná organizácia cestovného ruchu Región Vysoké Tatry a Areál bežeckého lyžovania SNOW Štrbské Pleso. Podujatie súčasťou kalendára Tatry v pohybe.

Registráciu a viac informácii o pretekoch nájdu záujemcovia na weboch www.skstrba.sk a www.tatryvpohybe.sk.

Upresnená trať na Cross country Šprint bude zverejnená pred podujatím.

Kari Traa Urban training Arctic je na Štrbskom Plese novinkou a všetky účastníčky si môžu užiť viac ako 60 min intenzívneho cvičenia pod dohľadom skúsených lektoriek. Tréning je navrhnutý tak, aby ho zvládol každý, zúčastniť sa ho môžu všetky zaregistrované ženy. Všetky dôležité informácie nájdete na stránke organizátorov tréningu www.urbantraining.sk.

Miesto konania podujatia: Areál bežeckého lyžovania SNOW Štrbské Pleso, K Vodopádom 4028/6, Štrba
Vstupenky: http://www.skstrba.sk/verejne-preteky/
Dátum začiatku podujatia: 18. Februára 2018 12:00
Dátum ukončenia podujatia: 18. Februára 2018 15:00
Pravdepodobné súradnice: 49.1279N 20.0605E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Štrbské bežky - verejné preteky v behu na lyžiach