Okamžité krepčenie

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Okamžité krepčenie

Okamžité krepčenie w/ DJ Wich @KC Dunaj~

Hudobné údery v rytme hip-hopového tepu! Legendárny žúr opäť vytiahne kvalitný oldskúl, ale aj novšie veci, ktoré sa ním raz stanú. DJské sety nabité nielen hip-hopom, ale aj trapom, dancehallom a RnB nám naservírujú DJ Wich, Spank a Metys.

DJ Wich (CZ)
je jednoznačne najslávnejší DJ česko-slovenskej hip-hopovej scény, ktorý sa DJingu začal venovať už v roku 1998. Vďaka kvalite a rozmanitosti sa jeho beaty za tie roky objavili na všetkých zásadných albumoch v Česku. DJ Wich má na konte mnoho spoluprác, napríklad s Orionom, Hugom Toxxx, W518, LA4, Rascom, Rytmusom, H16, Vecom či Nironicom. Sám vydal viacero albumov, napríklad Time Is Now, Hádej kdo…, The Golden Touch či The Chronicles of a Nomad. Pochváliť sa môže viacerými oceneniami ako Cena Anděl, Dance Music Award, Hudební ceny Óčka, Žebřík Music Awards a Youtube Awards za kanál s najväčším počtom odberateľom v kategórii hudba. DJ Wich naposledy vydal album Veni, Vidi, Wich.

Spank
sa venuje DJingu, turntablismu aj urban culture. Spolupracoval s viacerými hudobníkmi, prsty má aj v albume Špinavý poet Boy Wondera. Od Spanka môžeme čakať pestrú zmes hip-hopu, funky alebo soulu.

DJ Metys
patrí k ľudom, ktorých na našej scéne určite neprehliadnete a ktorí stoja za viacerými obľúbenými klubovými akciami. Metysove vkusne poskladané skreče zdobia nejeden slovenský album.

10. 3. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 6€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, THE MAG, RAP ZONE, Príjmi #cveng - UKAZ SA, Rap Generation, CITYLIFE.SK, kamdomesta, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Interez, in.ba, Kultúra v Bratislave, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník, Erasmus Student Network

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 10. Marca 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 11. Marca 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Okamžité krepčenie w/ DJ Wich @KC Dunaj~