Semináre Eckarda Strohma, nemeckého liečiteľa, v Dudinciach

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Semináre Eckarda Strohma, nemeckého liečiteľa, v Dudinciach

TLAČOVÁ  SPRÁVA

 

Eckard Strohm začal liečiť ako desaťročný

V apríli bude viesť semináre v Dudinciach

 

„Desať minút na ležadle u liečiteľa môže ušetriť tri týždne hospitalizácie v nemocnici.”

 

Dudince, 20.marca 2018 – SIR F.E. Eckard Strohm (nemecký liečiteľ, spirituálny majster a učiteľ, spisovateľ a novinár) prichádza v apríli na Slovensko, tentokrát do Dudiniec. V rámci svojich seminárov oživí a odovzdá cenné poznatky a účinné techniky liečenia z oblasti vyššej spirituality. Mnohé z nich pochádzajú z dôb dávnej Atlantídy. Semináre sú tematicky rozdelené a začínajú 9.apríla Relaxačnými technikami a Výcvikom majstrov essénskych.

 

Prehľad seminárov:

9.-13.4.2018: Výcvik majstrov essénskych 2, pokročilí

9.-13.4.2018: Relaxačné techniky 1 – otvorený pre nových záujemcov

9.-13.4.2018: Relaxačné techniky 7, pokročilí

16.-17.4.2018: Atlantské mystériá - záhady Atlantídy - otvorený pre každého

19.-20.4.2018: Návrat do svetla - otvorený pre každého

21.-22.4.2018: Zlatovláska spustí dole svoje vlasy - otvorený pre každého

Detailnejší popis jednotlivých kurzov nájdete na stránkach www.pozitivnevysledky.sk alebo www.rai-reiki.sk.

 

Výcvik majstrov essénskych nie je obyčajný kurz. Je to cesta pre tých, ktorých túžbou je pomáhať - učiť - liečiť. Esséni sú pre mnohých historikov aj dnes veľkou neznámou. Ich vznik sa datuje do obdobia 300 rokov pred Kristom. V tom čase išlo o najväčšie zoskupenie veriacich v Izraeli, ktorí komunikovali s anjelmi a boli nimi vyučovaní. Preto, a jedine preto, dokázali okrem iného i zázračne uzdravovať. Z tohto spoločenstva neskôr vzišiel Mesiáš.

Súčasťou výcviku je napredovanie v osobnom a spirituálnom rozvoji, komunikácia s anjelmi, rozvoj a použitie jasnovideckých schopností, práca s energiami za účelom liečenia seba a iných živých bytostí, ochranné techniky, kozmické zákony a ich praktické použitie v každodennom živote, odkrývanie a používanie vlastných zdrojov sily, práca so silovými miestami a zvieratami, komunikácia a práca s duchovnými bytosťami, astrálne cestovanie, práca s víziami, telepatická komunikácia.

 

 

 

 

 

 

Relaxačné techniky. Ide o jedinečnú a veľmi účinnú sériu ôsmich seminárov, kde sú postupne odovzdávané techniky uvádzania klientov do zmenených stavov vedomia, možnosti analýz ochorení,  rôzne formy komunikácie s klientmi v hypnobilnom stave s cieľom dosiahnuť trvalé vyriešenie existujúcich problémov.

Je to jediný výcvik hypnoterapie, v ktorom už po ukončení prvého stupňa sú účastníci schopní pracovať s klientmi a poskytovať príslušné terapie.

 

Atlantské mystériá - záhady Atlantídy. Zážitkový seminár, ktorý sa koná prvýkrát na Slovensku. Odkrýva hĺbku a spôsob života Atlanťanov, ich súzvuk s prírodou, schopnosť prinavracať zdravie a žiť v súlade so svojim vnútrom a Božou vôľou. Pomôže pochopiť dejiny a ich odkaz pre nás, aby chyby minulosti neboli opakované. Odpovie na otázku existencie Atlanťanov i dnes. Poskytne účinné techniky, ktoré používali Atlanťania na napĺňanie svojich snov, pre lepší život seba a svojich blízkych. „Každý deň začíname prvým krokom. Toto môže byť váš prvý krok do sveta mystérií.“

 

Návrat do svetla. Väčšina ľudí má strach zo smrti a tento seminár sa ho pokúsi eliminovať. Prináša vysvetlenie na to, čo sa deje po smrti, či máme len jeden život a jeden termín smrti.  Dostanete na ňom odpovede na všetky vami položené otázky. A odpovedať bude ten, ktorý viackrát vedome zomrel, Eckard Strohm. „Príďte umrieť a žite.” Jedná sa o najčastejšie opakovaný seminár.

 

Zlatovláska spustí dolu svoje vlasy. Nevinný príbeh o Zlatovláske má svoj hlboký spirituálny význam. Odkrýva silu  Márie Matky Božej. V praktickej časti bude odovzdané zasvätenie, ktoré umožňuje pomáhať a uzdravovať seba a iných prostredníctvom jej síl. „Robte, čo len chcete, ale robte to – s Máriinou silou, aby ste uspeli.“



SIR Franz Eberhard Eckard Strohm (jún 1950, Nemecko) – Eckard Strohm disponuje mediálnymi schopnosťami od štyroch rokov. Bežne komunikoval s anjelmi a inými duchovnými bytosťami. Ako desaťročný začal liečiť vtedy jedinou existujúcou liečebnou metódou – magnetizmom.  V šestnástich rokoch sa v šaolínskom kláštore okrem iného naučil excelentnej práci s energiami. Na tomto základe vyvinul liečebný systém „Aktívna duchovná terapia“ (Aktive Geistheilung). Absolvoval výcvik hypnoterapeuta a na základe mnohých medicínskych aj spirituálnych poznatkov vyvinul formu regresných terapií, ktorá je dodnes celosvetovo vyučovaná v rámci R.A.I.

 

V roku 1986 sa rozhodol splniť si svoj sen a začal viesť spirituálne semináre. Eckard je prvým majstrom, ktorý vyučuje o komunikácii s anjelmi. V tom čase vydal knihu Anjeli Antlantídy.

 

Eckard Strohm sa venoval i štúdiu Kuatsu a verejnosti dal k dispozícii toto zdedené umenie „znovuoživenia a prvej pomoci v ázijských bojových športoch“ v podobe knihy. V roku 1987 získal zasvätenie od vtedajšieho najvyššieho biskupa Pajera a bol poprosený, aby sa stal členom filipínskeho liečebného spolku. Tu nahliadol do tzv. krvavej formy chirurgie filipínskych liečiteľov, ktorú neskôr doplnil o nekrvavú formu.

 

 

 

 

V roku 1989 Eckard Strohm objavil metódu Atlantis Arolo Tifar.

 

Eckard za celý svoj život navštívil mnoho krajín sveta. Je držiteľom viacerých titulov, ktorým však nepripisuje veľký význam. V centre jeho pozornosti je vždy pacient a jeho skoré uzdravenie. Všetko, čo v živote dosiahol, bolo vďaka jeho hlbokej túžbe pomôcť.

 

V roku 1990 založil Reiki Association International, čím nastavil nové zásady v oblasti liečenia a štandardy v kvalite vzdelávania.

 

Do dnešného dňa vytvoril približne 70 spirituálnych seminárov. Spolupracuje s viacerými nemocnicami európskych metropol vďaka svojim schopnostiam rozpoznať chorobu v štádiu, keď to lekári ešte nedokážu.

 

Počas svojho života Eckard Strohm vyliečil už desaťtisíce ľudí. V Španielsku či Maďarsku boli mnohé prípady zdokumentované a zverejnené v televízii alebo rádiu. Prípady vyliečenia sú postupne zverejňované na www.eckardstrohm.sk.

V prípade záujmu o reportáž je možné poskytnúť kontakty na konkrétne osoby, ktoré vďačia Eckardovi Strohmovi za zdravie a život.