James & Black ( USA)

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

James & Black ( USA)

James & Black ( USA)

James & Black
Dallas ~ Houston ~ Indian Hills, Texas

"To je pocit, ktorý dostanete, keď počúvate niečo také čisté a autentické, že viete, že je to oveľa viac ako len text a rytmus."

James & Black nazývajú svoju osobitnú značku hudby "Guerrilla Soul" kvôli svojmu postoju kdekoľvek/kedykoľvek, ako aj nekonvenčným metódam, ktoré v hudbe používajú.

Bruce James a Bella Black sa pripojili k hudobným silám v Austine v Texase v roku 2011. Korene ich hudby vychádzajú z tradície Južnej duše z Texasu, New Orleansu a Memphisu.
Do Európy sa presťahovali v lete 2012. Odohráli približne 150 koncertov za rok v Belgicku, Holandsku, Nemecku, Taliansku, Španielsku a Francúzsku.

Hrali s Gregory Porterom a Fatoumata Diawara v Leiden NL na Summer Jazz, Candy Dulfer v Amsterdame vo Vondel Parku, v Taliansku spolu s umelcami ako Bobby Rush a Lattimore na Enclave de Aguas v Soria, v Španielsku s Lee Fields a Nikki Hill, vystúpili na Barcelonskom medzinárodnom jazzovom festivale a podporili Newyorčanov, Slackers, po celom Nemecku a Rakúsku. V apríli tohto roku vystúpia na Baltic Soul Weekender so Sister Sledge a Lennym Williamsom v blízkosti Hamburgu.
V Nemecku v júli vystúpili s Allenom Toussaintom na festivalu Porretta Soul.

James & Black vydali live album, nahratý v Belgicku v slávnom klube N9, ako aj prvé štúdiové album "How Long is Now" v máji 2015 na Brixtone Records.

Rezervácie na našom tel. č. alebo nám napíšte na Campanello coffee & bar.
Obmedzená kapacita miest .
Vstupne 10 eur
Lístky v predpredaji v podniku


Tešíme sa na Vás❗️❗️❗️

Miesto konania podujatia: Campanello coffee & bar, Zvonárska 6, Košice
Dátum začiatku podujatia: 26. Apríla 2018 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Apríla 2018 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7191N 21.26E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia James & Black ( USA)