ART IN PARK Trenčianske Teplice

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

ART IN PARK Trenčianske Teplice

Festival ART IN PARK už tretí rok spája film, výtvarné umenie, divadlo a hudbu doplnenú bohatým sprievodným programom.

Po dvoch úspešných ročníkoch aj tento rok festival vzniká v kreatívnej spolupráci s umelcami Juraj Holman, Milan Stanco (Pangea Boards), Petra Žiačková a ďalší.

Pripravte sa na štvordňovú dávku umenia v podobe, ktorá sa bude páčiť ako deťom, tak aj všetkým, ktorí majú radi fajnové filmy a dobré garden párty. Vstup na väčšinu podujatí a aktivít je zdarma.

V rámci hudobnej sekcie sa predstavia kapely Random Choices, Bad Karma Boy, DJ Bobsan, speváčka Nina Kohoutova, kapela Cherry Street - SK z Trenčína, Le Payaco Official, DJ Jimmy Pé či speváčka Katarzia. Súčasťou sobotňajšej noci je koncept silent disco. 

Filmy si môžete vychutnať v Kine Prameň, v Kúpeľnom Hoteli PAX a po zotmení sa môžete tešiť aj na outdoorové premietanie v parku priamo pod hviezdami. 

Okrem toho na vás čaká aj market, chill out zóna, občerstvenie, workshopy a mnoho ďalších sprievodných aktivít.

Príďte si vypočuť zaujímavých interpretov, zacvičiť jogu, pozrieť si film pod holým nebom či len tak oddychovať v chill out zóne v sprievode hudby.

Všetky informácie o programe môžete sledovať na našom Facebooku ART IN PARK Trenčianske Teplice alebo na https://www.artinpark.sk/

Festival ART IN PARK návštevníkom prináša Mesto Trenčianske Teplice, Oblastná organizácia cestovného ruchu Trenčianske Teplice, občianske združenie Cultura, eventová agentúra SpicyBrown - Event I Catering a naši partneri.

Tešíme sa na Vás!