Jesenný deň otvorených dverí v KÚPEĽOCH ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka 2018

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Jesenný deň otvorených dverí v KÚPEĽOCH ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka 2018

Jesenný deň otvorených dverí v KÚPEĽOCH ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka

je venovaný

Svetovému dňu psoriázy

21. októbra 2018 sme si pre všetkých návštevníkov prichystali Jesenný deň otvorených dverí, na ktorom predstavíme srdce našich kúpeľov - kúpeľný DOM ZDRAVIA a prameň so zdravou minerálnou vodou Smerdžonka. Súčasťou prehliadky s výkladom bude aj areál kúpeľov so zaujímavými miestami a oddychovými i športovými zónami. Taktiež si budú všetci návštevníci môcť vyskúšať UNIKÁT v širokom okolí – vonkajšiu KNEIPP terapiu a BALANČNÝ chodník. Kneipp terapia je vodoliečebná otužovacia procedúra založená na pôsobení rozdielu tepla a chladu. Prechod cez vodu plynule nadväzuje na balančný chodník. Účinok chôdze na boso po rôznych druhoch povrchu spočíva v stimulácii nervových zakončení chodidla a následnej reflexnej reakcii svalov celého tela. V dvoch našich ambulanciách (kožná a pľúcna) budú prebiehať konzultácie s lekármi a vyšetreniaV spolupráci so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou vás čaká bohatá ponuka meraní, aby ste sa o sebe a svojom zdraví dozvedeli o čosi viac. Ako si nezaťažovať kĺby a celkovo pohybový aparát sa dozviete prostredníctvom praktických ukážok s naším fyzioterapeutom na amfiteátri v areáli kúpeľov. Získate informácie o pacientských organizáciách: Spoločnosť psoriatikov a atopikov SR a Združenie Bodkáčik - ako sa stať členom, aktivity, benefity. Zároveň môžete klásť otázky a diskusia je vítaná. V tento výnimočný deň máte možnosť vyskúšať naše liečebné a relaxačné procedúry s 30 % zľavou. Na záver vás pozývame sláviť sv. liturgiu priamo u nás v kúpeľnom DOME ZDRAVIA.

Vstup je voľný a teda prehliadky kúpeľov a areálu, konzultácií s lekármi, vyšetrení materských znamienok, spirometrického vyšetrenia, rôznych meraní v spolupráci s VšZP, praktických ukážok na amfiteátri a prezentácie sa môžete zúčastniť ZADARMO.





TEŠÍME SA NA VAŠU NÁVŠTEVU

PROGRAM DŇA

o 9.30, 11.30 a 14.30 hod. - začiatok prehliadky na recepcii DOMU ZDRAVIA
prehliadka kúpeľov a areálu s výkladom, absolvovanie Kneipp terapie s balančným chodníkom
 
od 8.00 do 11.30 a od 12.00 do 16.00 hod. - v kožnej ambulancii DOMU ZDRAVIA
konzultácie s lekárom a vyšetrenie materských znamienok
 
od 8.00 do 12.00 a od 12.30 do 16.00 hod. - v pľúcnej ambulancii DOMU ZDRAVIA
konzultácie s lekárom a spirometrické vyšetrenie
 
od 11.00 do 15.30 hod. – na 2. poschodí DOMU ZDRAVIA
analýza ľudského tela, nácvik správnej techniky čistenia zubov, merania: tlaku, BMI a celkového cholesterolu
analýza ľudského tela (% telesného tuku, obsah vody v tele, hodnota viscerálneho tuku, podiel minerálov v tele, objem svalového tkaniva, odhad biologického veku), nácvik správnej techniky čistenia zubov a meranie tlaku, BMI a celkového cholesterolu v spolupráci so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou
 
o 13.00 hod. - na 1. poschodí v Kongresovej sále DOMU ZDRAVIA
Interakcia - vplyv pacientskych organizácií: Spoločnosť psoriatikov a atopikov SR a združenie Bodkáčik (aktivity, ako sa stať členom, benefity)
Mária Cetkovská
 
o 13.45 hod. - na amfiteátri v areáli kúpeľov
Zlepšite si stereotyp chôdze a stoja s fyzioterapeutom - praktické ukážky
Bc. Katarína Burianová
 
o 16.30 hod.
slávenie sv. liturgie


počas celého dňa
zľava 30 % na liečebné a relaxačné procedúry

zavítajte k nám a prijmite

DARY PRÍRODY, KTORÉ LIEČIA

zdravá minerálna voda Smerdžonka a čistý pieninský vzduch




Zmena programu vyhradená.