Top Talent Festival (TTF18) - GALASHOW

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Top Talent Festival (TTF18) - GALASHOW

Multižánrový festival TTF18  sa bude realizovať  v Novom Meste nad Váhom po tretí krát od 18. do 25. októbra 2018  pre účastníkov vo veku od 5 do 26 rokov. 

Súťaže v žánroch HUDBA, SPEV, TANEC, DIVADLO a VÝTVARNÉ UMENIE budú prebiehať v dňoch od 20.  do 21.10.2018 podľa jednotlivých žánroch, realizované v MsKS Nové Mesto nad Váhom  od 10,00 hod. 

Vyhodnotenie súťaží sa bude realizovať v programe GALASHOW o 17,00 hod. v MsKS Nové Mesto nad Váhom s hosťom programu Galashow  Ivannou BAGOVOU. Diváci programu GALASHOW vyhrávajú zaujímavé ceny rekreačného a úžitkového charakteru od partnerov festivaluHlavná cena je pobytový poukaz pre 2 osoby do Hotela RYSY Tatranská Štrba. 

Pre účastníkov je pripravený relaxačno-oddychový program zameraný na spoznávanie krás Slovenska a turistiky. Podľa záujmu účastníkov sa budú realizovať aj workshopy. 

Festival podporili partneri: Mesto NMn Váhom, MsKS Nové Mesto nad Váhom, B-mont SK s.r.o. DUCOVCE, Reštaurácia ELÁN NMnVáhom, Hotel RYSY Tatranská Štrba, Kvetinárstvo TESSA NMnVáhom, Kam do mesta, Creative Studio CS, Media studio DFS a udalosť FB.