The Golden Voices of Gospel

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

The Golden Voices of Gospel

Skupinu The Golden Voices Of Gospel založil v roku 1993 v New Yorku reverend Dwight Robson, ktorý sa preslávil počas svojej 14 ročnej kariéry v cirkvi ako "spievajúci farár". Skupina absolvovala len v Európe viac ako 500 úspešných koncertov. V súčasnosti ide o jedenásťčlenný súbor afroamerických vokalistov a hudobníkov. O tom, že “The golden voices of gospel - Zlaté hlasy gospelu” patria medzi svetovú špičku, svedčí okrem množstva úspechov a ocenení aj fakt, že viackrát spolupracovali s takými osobnosťami hudobného sveta ako sú Michael Jackson, Mariah Carey ai... Okrem toho, pravidelne vedú workshopy s inými evanjelickými zbormi po celej Európe.

Srdečne vás pozývame na túto show - zúčastnite sa vzrušujúcej cesty storočím spirituálov, tradicionálov a gospelov. Repertoár skupiny zahŕňa známe skladby, ako napríklad Silent night, Oh,happy day, Glory glory Halleljah a veľa ďalších slávnych a obľúbených gospelov.

Koncert sa bude konať v Evanjelickom kostole na Lazovnej ulici v Banskej Bystrici. 

Vstupné - 24eur. 
Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal (https://www.ticketportal.sk/Event/The_Golden_Voices_of_Gospel_New_York_USA-18598) alebo osobne v agentúre Mana (Národná 7, Banská Bystrica).

Kontakt: mana@mana.sk, 0911 590 396