Silvester párty s Egom

KATEGÓRIA:
Zdieľať podujatiePridať fotografiePridať do môjho kalendára

Silvester párty s Egom

Užite si poslednú noc v roku netradične - v trópoch! Tatralandia 31. 12. 2018 pripravila veľkolepú party na oslavu konca roka. Zažite pravú silvestrovskú atmosféru a oslávte príchod nového roka v bazénoch či na toboganoch. Veľkolepým vyvrcholením starého roka bude vystúpenie speváka EGA, ktorého hity si môžete vychutnať priamo z bazéna.

Silvester v Tatralandii prepojí netradične priestor na oslavu Silvestra – bazény, tobogany a sauny – s pestrými vystúpeniami tanečníc Vivas dance group, skvelým DJ-om Martinom Cehelským, ktorý vytvorí pravú párty atmosféru, a k tomu všetkému neodmysliteľne patrí obľúbená tombola a samozrejme pravý silvestrovský ohňostroj!

Silvester párty sa uskutoční v obľúbenej Tropickej časti – Tropical Paradise, kde sa budete cítiť ako v raji. Budete obklopení exotickými palmami, vychutnáte si miešané drinky priamo v bazéne, prípadne si môžete zašnorchlovať s rybičkami alebo si zaplávať v slanej morskej vode. Ak hľadáte niečo adrenalínovejšie, bude pre vás predĺžená otváracia doba Surf Waves Tatralandia a môžete surfovať na vlnách Tatralandie s našimi inštruktormi. Alebo sa môžete dosýta vysaunovať v našom Keltskom saunovom svete.

Viac informácií: www.tatralandia.sk