POHNI HLAVOU

Podujatie Brezno

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Brezno

POHNI HLAVOU

Nový stand-up o ľudskom premýšľaní mieri do slovenských miest, Tomáš Hudák a priatelia predstavujú zábavný program

Pohni hlavou

V mnohých slovenských mestách už o pár dní predstaví známy slovenský komik Tomáš Hudák s priateľmi novú stand-up show Pohni hlavou, ktorá humorným spôsobom komentuje ľudské myslenie dnešných dní. Vstup na podujatie je zadarmo, nenechajte si preto ujsť príležitosť dobre sa zabaviť v spoločnosti výborných slovenských komikov.

O program humorných večerov Pohni hlavou sa postará exkluzívna zostava stand-up komikov, publicistu, blogera a miestneho hosťa. Večerom budú sprevádzať Tomáš Hudák, Jakub Gulík a publicista Samuel Marec, doplní ich vždy zaujímavý populárny  hosť. Začiatkom decembra sa v Bratislave uskutočnilo nulté predstavenie programu, na ktorom si v jeho hlavnej časti mohlo publikum užiť spoločnosť populárneho moderátora Sajfu, ktorý svojím zábavným prejavom rozprúdil diskusiu.

Nová stand-up show Pohni hlavou predstavuje zmes humoru, rozhovorov a dobrej hudby. V tejto podobe chce priniesť malý návod na používanie vlastného mozgu a vtipne poukázať na intelektuálnu lenivosť, teda na najväčšiu choroby človeka informačnej doby.

Viac informácií o projekte nájdete na https://www.pohni-hlavou.sk/

Tomáš Hudák o projekte Pohni hlavou

https://www.youtube.com/watch?v=hmPGiyvaRbM

 

Vstupenky zdarma si môžete vyzdvihnúť v TIC Brezno

Fotografie
Podobné podujatia