Poltár - Filmový festival Ekotopfilm - Envirofilm

Podujatie Poltár

Poltár - Filmový festival Ekotopfilm - Envirofilm

NENECHAJTE SI UJSŤ FILMY, KTORÉ VÁM ZMENIA POHĽAD NA SVET

Filmový festival EKOTOPFILM – ENVIROFILM prináša do Poltára výber oceňovaných dokumentárnych filmov z celého sveta. Naším cieľom je inšpiratívnym spôsobom meniť správanie spoločnosti vo vzťahu k životnému prostrediu a vytvárať priestor k otvorenej diskusii o otázkach trvalo udržateľného rozvoja, a to prostredníctvom filmových premietaní a sprievodných diskusií.

Festival štartuje už ráno! Doobedie patrí deťom z vopred prihlásených základných a stredných škôl. V rámci nášho Junior festivalu sa zameriavame na environmentálnu výchovu žiakov, kde prostredníctvom krátkych filmov a interaktívnych sprievodných aktivít učíme deti k zodpovednosti voči nášmu prostrediu.

Podvečer patrí kinosála verejnosti. Pohodlne sa usaďte a nenechajte si ujsť jedinečné zábery vlčej svorky v nehostinnej tundre, naučte sa predchádzať vzniku odpadov, vyriešte dilemu udržateľného stravovania, predstavte si život bez hmyzu alebo sa inšpirujte príbehom odhodlanej aktivistky, novodobej Johanky z Arku. Okrem jedinečných dokumentárnych filmov z celého sveta vám prinášame aj sprievodný program "mimo plátna", kde diskutujeme s našimi hosťami na aktuálne témy.

PROGRAM ČOSKORO!

U nás máte VSTUP VOĽNÝ!
Vezmite rodinu, partnerov, kamarátov a príďte nás pozrieť. Tešíme sa na vás!

Začiatok podujatia: 3. 3. 2020 16:00:00
Koniec podujatia: 3. 3. 2020 21:30:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia