Pop Up Stará tržnica X Uprising Festival

Podujatie Bratislava

Pop Up Stará tržnica X Uprising Festival

Zábavná, chutná a jedinečná. Posledná júnová sobota bude v Starej tržnici venovaná novému podujatiu s názvom Pop Up a jeho prvej edícii v spolupráci s festivalom Uprising.

Pop Up Stará tržnica X Uprising Festival bude večerná udalosť, ako sa patrí. Interiér Starej tržnice a program bude taký, aký ešte nebol. Chýbať nebudú dlhé stoly, dobré jedlo, pitie a príjemná hudba.

K sobotňajšiemu “večernému stolu” pozývame partnerov, ktorí organizujú niečo zaujímavé a tvoríme program, ktorý bude v Bratislave príjemným štartom večera alebo jeho hlavným chodom.

PROGRAM, sobota, 24.júna

* ACOUSTIC STAGE X UPRISING REGGAE FESTIVAL
Desiaty ročník Uprising Festival-u sa blíži a pripomenie nám to aj festivalová stálica Medial Banana so svojím hodinovým akustickým koncertom. Nebojte sa, určite zahrajú všetky šupy, ako sa patrí, aj keď len trochu menej nahlas. Nechceme, aby sa na nás sťažovali susedia :) Kapelu bude striedať DJ.

* STREET ART FESTIVAL
Bratislava Street Art Festival 2017. pred Starú tržnicu prinesie maďarského umelca, ktorého umelecké meno je Fat Heat. Street artista bude naživo sprejovať na priehľadnú fóliu.

* POP UP VEČERA
Lahôdkou bude Pop Up večera, ktorú nám navarí šéfkuchár MICHAL ŠAJMÍR z PALEO bistro. Varešky sa chopí v stánku Starej tržnice a pripraví špeciálne menu. Okrem šefkuchára Michala, budú na Pop Up večeri predávať aj:
- Regal Burger
- Thali
- Žufaňa
- Živafood
- Buchtáreň
- Tomas Klimko (víno)

* URBAN ART FESTIVAL a STREET FOOD PARK
24.6. sa bude v Bratislave konať jednodňový multižánrový festival Urban Art Festival, počas ktorého môžete navštíviť 14 stagov, 40 vystúpení rôznych hudobných žánrov, 4 diskusie, 3 tematické zóny, Umbrella Street a množstvo sprievodných podujatí. Počas jedného dňa spoznáte významné miesta Bratislavy, domácich umelcov a tu pôsobiace neziskové organizácie. Vstup je voľný!
Obľúbený Street Food Park bude v sobotu 24.6. oficiálnou food zónou Urban Art Festivalu.
Viac o Urban Art Festivale je TU: www.nudavbratislave.sk.

Otvorené je od 18:00 do 24:00, VSTUP je VOĽNÝ.

Tešíme sa na vás a na štart série Pop Up Stará tržnica!

Ďakujeme, že nás podporujete zdieľaním tohto eventu s vašimi priateľmi,

Tím Stará tržnica

Miesto konania podujatia: Stará tržnica, Námestie SNP 25, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 24. Júna 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Júna 2017 23:59
Pravdepodobné súradnice: 48.1448N 17.1113E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Pop Up Stará tržnica X Uprising Festival

Fotografie
Podobné podujatia