Posledný bohém – Karol Duchoň´70

Podujatie Bratislava

Posledný bohém – Karol Duchoň´70

Posledný bohém – Karol Duchoň´70

Jedinečná hudobná show venovaná nedožitým 70.narodeninám
Karola Duchoňa

Karol Duchoň patril k najväčším a najdominantnejším hviezdam hudobnej scény v Československu. Bol súčasťou mnohých hudobných a televíznych projektov, kde získal uznanie, obdiv a popularitu nielen doma, ale aj v zahraničí. Velikán slovenskej populárnej hudby, slovenský Tom Jones, či slovenský hudobný poklad. Volali ho slovenským Gottom a mnohí sú dodnes presvedčení, že keby jeho život predčasne neukončil boj s démonmi, v Československu by jeho talent neprekonal nikto.

Galashow ladená v modernom retroštýle, bude exkluzívnym prierezom najväčších hitov geniálneho speváka Karola Duchoňa. Jeho umenie a skvelú hudbu si pripomenú  najpopulárnejší súčasní speváci - Mário Kuly Kollár, Ondřej G. Brzobohatý, Nela Pocisková, Martin Chodúr, Lukáš Adamec, Ján Slezák a hostia

Program v štýle veľkých revuálnych show s modernými prvkami a technológiami, budú dopĺňať kvalitne spracované dokrútky, v ktorých na Karola Duchoňa a zážitky s ním zaspomínajú veselo i vážne všetci tí, ktorí s ním na jeho krátkej životnej ceste aspoň istú časť kráčali.

Programom bude sprevádzať legendárny Rozhlasový Big Band Gustava Broma pod vedením Vlada Valoviča.

Fotografie
Podobné podujatia
Samove hry 2024
Overené podujatieSamove hry 2024
Cyklomost Slobody, Bratislava
PETER NAGY 105
Overené podujatiePETER NAGY 105
STARS auditorium, Bratislava