Postupný kurz hormonálnej jogovej terapie pre ženy podľa Dinah Rodrigues

Podujatie Bojnice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Prednášky, besedy, kurzy, Športové podujatia
Web organizátora:
www.hormonalka.sk
Ďalšie podujatia v meste Bojnice
Podrobnejšie informácie: www.hormonalka.sk

TERMÍN KURZU (3 pondelky a 3 štvrtky): 20.11., 23.11.,27.11., 30.11., 4.12., 7.12.2017

HORMONÁLNA JÓGOVÁ TERAPIA prirodzene odstraňuje problémy ako premenštruačný syndróm (PMS), symptómy menopauzy,napríklad návaly horúčav, nespavosť, emocionálnu nestabilitu, podráždenosť, pocity stresu, paniky, depresie a nerozhodnosti, nízke libido, urogenitálnu suchosť, stratu vitality, migrény, zhoršenie pamäti, osteoporózu, inkontinenciu, syndróm karpálneho tunela, suchú pleť, , vypadávanie vlasov, lámavé nechty, nedostatočnú činnosť štítnej žľazy, nepravidelnosti menštruácie, cysty na vaječníkochpolycystické vaječníkyneplodnosť, predčasný prechod, akné a iné ťažkosti spôsobené NÍZKOU ALEBO NEVYVÁŽENOU HLADINOU HORMÓNOV.

 Poznámka: Žena môže cvičiť HJT aj v prípade, že jej boli odstránené vaječníky alebo maternica, nakoľko energetické dráhy sú zachované a cviky masírujú aj nadobličky, ktoré tiež produkujú ženské hormóny.

 Cviky sú jednoduché, zvládne ich každá žena, aj bez predchádzajúcich skúseností s jogou.

Vychádzajú úpravou jogových asán, ktoré sú doplnené o dýchacie techniky a tibetskú cirkuláciu energie do žliaz s vnútornou sekréciou - vaječníkov, štítnej žľazy, nadobličiek a hypofýzy. Predchádzajúce skúsenosti s jogou nie sú pre cvičenie hormonálnej jogovej terapie (HJT) potrebné.

PROGRAM:

·          Prvá lekcia: úvodné slová a začíname cvičiť: základné techniky, zahrievacie cvičenia, prvé cviky základnej zostavy HJT a antistresových cvikov
·         Druhá až piata lekcia: zopakovanie toho, čo sme sa už naučili plus ďalšie cviky základnej zostavy HJT a z antistresových cvikov až do konca
·       Šiesta lekcia: opakovacia lekcia všetkého, čo sme sa počas 5 predchádzajúcich stretnutí naučili

TEŠÍM SA NA STRETNUTIA S VAMI V BOJNICIACH!

Cena kurzu je 90 EUR vrátane detailného tlačeného materiálu, podľa ktorého môžete potom cvičiť samostatne doma.


Poznámka: PRE KOHO NIE SÚ CVIČENIA VHODNÉ: Cvičenia nie sú určené pre tehotné ženy, pri liečbe nádorových ochorení prsníka, ženy s pokročilou endometriózou, ženy s myómami väčšími ako päsť, ani pre ženy s vážnymi psychiatrickými problémami.

V prípade diagnóz, kde si nie ste isté, radšej svoj zdravotný stav konzultujte s lekárom, ktorý Vám poradí, či nie je vo Vašom prípade nežiaduce zvyšovať produkciu ženských hormónov.


Meno organizátora: Ing. Jana Šrámková, certifikovaná lektorka
Fotografie
Podobné podujatia