Potulná galéria

Podujatie Žarnovica

Potulná galéria

Všetkých pozývame na návštevu interaktívnej výstavy pod názvom „Potulná galéria“. Tá bude v Žarnovici, a to vo štvrtok 8. augusta 2019, v dobe od 12.00 do 18.00 hod. na Ul. A. Sládkoviča v priestore pred polkruhovým pódiom. Môžete sa zahrať s mediátormi, odniesť si zadarmo noviny, nálepku umeleckého diela a keď budete mať šťastie tak aj magnetku, odznak, alebo tašku.
Vystavujúci umelci : Alena Foustková (CZ/, Oto Hudec + Danka Krajčová, Kundy Crew, Migranatas. Org (D-ARG/, Tomáš Rafa, Shooty, Ivana Šáteková, Lateřina Šedá /CZ!, Anna Witt /A/. Kurátor: Juraj Čarný.
Organizátorom Potulnej Galérie je Curatorial Studies Institute Bratislava a je realizovaná s finančnou podporou Ministerstva spravodlivosti SR v rámci dotačného programu na presadzovanie, podporu a ochranu ľudských práv a slobôd a na predchádzanie všetkým formám diskriminácie, rasizmu, xenofóbie, antisemitizmu a ostatným prejavom intolerancie. Z verejných zdrojov ju podporil aj Fond na podporu umenia a je realizovaná aj s finančnou podporou Fondu na podporu kultúry národnostných menšín. V Žarnovici sa na nej, ako spoluorganizátor podieľa mesto Žarnovica, a to na základe zmluvy o spoluorganizovaní podujatia.

Fotografie
Podobné podujatia