Povstanie pokračuje 2017 / antifašistický festival

Podujatie Bratislava

Povstanie pokračuje 2017 / antifašistický festival

Povstanie pokračuje je antifašistický festival organizovaný pri príležitosti výročia Slovenského národného povstania / 25.-30. augusta 2017 v Bratislave. Jeho hlavnou myšlienkou je vzdanie úcty ľuďom, ktorí sa aktívne zapojili do boja proti neľudskej fašistickej ideológii v minulosti a šírenie hodnôt tolerancie, antirasizmu a antifašizmu v súčasnosti. Séria antifašistických akcií sa počas týchto dní odohrá na Námestí SNP, v klube FUGA, pri Moste SNP, ako aj priamo v uliciach Starého Mesta.

Vystúpia: Zverina, Medial Banana, Prezident Lourajder, The Wilderness, Asifeh, Isama Zing, Dáša fon Flaša, Casi Cada Minuto, MAKKATU, Kadaver, Kabal, Nada, Zdvorilý Jeleň, Samčo brat dážďoviek a ďalší.

Súčasťou festivalu bude séria diskusií, prednášok, workshopov, výstav, audiovizuálnych inštalácii, streetparty či filmových projekcií s antifašistickou tématikou.

Program festivalu s presným časovým harmonogramom bude aktualizovaný čoskoro. Sledujte preto túto udalosť, pretože postupne budeme predstavovať všetkých účinkujúcich.

Vstupné na všetky akcie bude zdarma. Festival preto môžete podporiť prostredníctvom finančnej zbierky na Startlabe: https://www.startlab.sk/projekty/244-povstanie-pokracuje/

Miesto konania podujatia: Bratislava, Bratislava Region, Slovakia, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 25. Augusta 2017 09:00
Dátum ukončenia podujatia: 29. Augusta 2017 16:00
Pravdepodobné súradnice: 48.15N 17.1167E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Povstanie pokračuje 2017 / antifašistický festival

Meno organizátora: Naše Slovensko
Fotografie
Podobné podujatia