Právnické finty na drogy - prednáška

Podujatie Bratislava

Právnické finty na drogy - prednáška

[Dôležité upozornenie na konci textu]

Zachytili ste nedávnu kauzu, v rámci ktorej neoznačení policajti brutálne zatkli dvoch neplnoletých chlapcov, pričom polícia porušila viacero právnych postupov? Bohužiaľ sa kvôli právnej nevedomosti podobné prípady u nás stávajú dosť často. U užívateľov drog je takáto situácia obzvlášť nepríjemná, lebo v prípade pozitívneho nálezu hoci aj malého množstva drogy pre vlastnú potrebu im hrozia pomerne prísne tresty.

Ak vás zaujíma, čo si policajti pri bežnej kontrole môžu dovoliť, aké sú zákonné podmienky vykonania osobnej prehliadky, ako sa najlepšie zachovať, aby ste aj v takmer stratenom prípade vyviazli bez následkov alebo si nepohoršili, či ďalšie užitočné právnické finty, príďte na prednášku JUDr. Rastislava Ďurove (OZ RE/set , OZ RASTAMAMA a DROGOVÁ POLITIKA) dňa 23.1.2017 o 18:00 hod. do priestorov Open Mind Centra na Mickiewiczovej č. 2.

Vstupné je vo výške symbolických 10 € (namiesto jedného gramu zopár medaužitočných info), vďaka ktorým sa budete na ulici cítiť oveľa bezpečnejšie :-)

DȎLEŽITÉ UPOZORNENIE:

Vzhľadom na limitovaný počet miest na prednášku, prosíme o čo nasjkoršie odoslanie objednávky (viď nájsť lístky), pričom miesta budú rezervované len po zrealizovaní platby. Po naplnení kapacity miestnosti môžeme prednášku zopakovať v inom termíne.

Ak máte (verte nám, že zbytočné) obavy z vyplnenia objednávky, napíšte na reset [zavináč] rastamama [bodka] sk a uveďte do mailu svoje meno alebo aspoň prezývku a my vám pošleme stručné inštrukcie k platbe a/alebo rezervácii vášho miesta.

Miesto konania podujatia: Open Mind Centrum, Mickiewiczova 2248/2, Bratislava
Vstupenky: http://www.openmind.sk/Podujatia/Vsetky-podujatia/Pravnicke-finty-na-drogy
Dátum začiatku podujatia: 23. Januára 2017 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 23. Januára 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1496N 17.1149E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Právnické finty na drogy - prednáška

Fotografie
Podobné podujatia
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava