Prečo sú pri úspešnom podnikaní kľúčoví práve zamestnanci?

Podujatie Bratislava

Prečo sú pri úspešnom podnikaní kľúčoví práve zamestnanci?

Výber zamestnancov je rovnako dôležitý, než samotní klienti a starostlivosť o nich. Práve ľudia, ktorí tvoria a reprezentujú váš biznis, sú dôležitým prvkom na ceste k úspechu. Chcete vedieť, ako vytvoríte fungujúci tím a udržíte si v podniku najlepších pracovníkov? Zaujíma vás, ako k personálnym otázkam pristupujú moderné spoločnosti? Pripravili sme pre vás odborný seminár, počas ktorého zistíte viac o aktuálnych prístupoch k výberu zamestnancov a trendoch v usporiadaní tímov. Vďaka lektorovi Tomášovi Vatrtovi sa tiež zoznámite s pojmom „holacracy“ a nazriete do zákulisia úspešných spoločností Amazon a Zappos. Naviac odhalíte, aký vplyv má prístup vašich zamestnancov na obľúbenosť vášho produktu či značky.

Kto je váš lektor?
Tomáš Vatrt je spoluzakladateľom Adbee, MINDWORX. Strategicky vedie viacero značiek a projekty pre klientov. Spája poznatky špecialistov, overené postupy a princípy z oborov ako user experience, customer experience a behaviorálna ekonómia s podnikateľským myslením.

Kedy?
11. 10. 2017, 9:00 - 11:00

Kde?
Slovak Business Agency
Národné podnikateľské centrum
Coworking NPC
Karadžičova 2
Twin City Blok A
811 09 Bratislava

Prihlasujte sa tu: http://bit.ly/2yS1Ppi


Ukončenie registrácie: 10. 10. 2017

Odborný seminár, ako jedna z foriem skupinového odborného poradenstva, sa organizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj. Kód projektu ITMS2014+ 313041I861

____________________
PODMIENKY:
Účastník musí byť podnikateľ:
- právnická osoba alebo fyzická osoba, ktorá je podnikateľom v zmysle ustanovenia § 2 ods. 2 písm. a), b), c) zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov, založenou a existujúcou podľa práva Slovenskej republiky;
- spĺňa definíciu malého a stredného podniku;
- má sídlo v Bratislavskom samosprávnom kraji;
- je podnikom podľa článku 107 ods. 1 Zmluvy o fungovaní EÚ, pričom podnikom v zmysle uvedeného je každý subjekt vykonávajúci hospodársku činnosť bez ohľadu na svoje právne postavenie a spôsob financovania;

Za jeden podnikateľský subjekt môžu byť prihlásené a zúčastniť sa podujatia až tri osoby, ktorých mená sa uvedú v prihláške (žiadosti).
Prečo iba Bratislavský kraj?
Tento seminár sa realizuje v rámci Národného projektu NPC II – BA kraj, Hlavná aktivita č. 1 - Národné Podnikateľské Centrum v BSK, a to v rámci Operačného programu Výskum a inovácie, Prioritná os 4: Rozvoj konkurencieschopných MSP v Bratislavskom kraji, spolufinancovaného Európskym fondom regionálneho rozvoja, v rámci podaktivity 1.5 Rastový program.
Pre podnikateľov sú pripravené viaceré služby aj v rámci podaktivít 1.3 Stážový program a 1.4 Inkubačný program. Po registrácii v systéme Národného podnikateľského centra sa podnikateľ bude môcť na ne prihlasovať podľa vlastného výberu počas celého trvania projektu v období 2017 – 2023. Ponuky a výzvy sú zverejňované na web stránkach www.npc.sk a www.sbagency.sk.
Účasť je bezplatná.
Úplné znenie výzvy a podmienok nájdete tu: http://bit.ly/2hiuTlP
Kontakt: rp@npc.sk

Miesto konania podujatia: Slovak Business Agency, Karadžičova 2 - Twin City Blok A, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 11. Októbra 2017 09:00
Dátum ukončenia podujatia: 11. Októbra 2017 11:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1454N 17.1236E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Prečo sú pri úspešnom podnikaní kľúčoví práve zamestnanci?

Meno organizátora: Slovak Business Agency
Fotografie
Podobné podujatia
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava