Prekvapivé podujatie pre všetkých

Podujatie Piešťany

Prekvapivé podujatie pre všetkých

Prekvapenie , ktoré sme spomínali , sa stalo skutočnosťou.

Hlavný hosť , skupina No Name, nakoniec nepríde. Management s kapelou i s name sa ospravedľňujú.

Prečo ?

Začiatok reklamnej kampane, kde postupne mali pribúdať účinkujúci , zo začiatku pôsobil ako samostatný koncert skupiny No Name. Skupina v rámci tour ktorú plánuje, si nemôže dovoliť do naplánovanej tour koncert ďaľší , tak ich môžete vidieť na nej.

Zaujíma Vás skôr Čo sme Vám pripravili , však ?

Možno príde aj …kuzelník , v tomto príde nebude len cliche , ale nadobudne reálne rozmery.

Profesionálny kúzelník a iluzionista Jiří Hadaš nepochybne patrí k českej kúzelníckej špičke. Modernej mágii sa venuje viac ako 20 rokov. Začal už ako dieťa , pod vedením svôjho tatina. Za svôjho pôsobenia získal niekoľko prestížnych ocenení z magických súťaží v Českej republike i zahraničí. O tom, akým kúzlom sa premiestni do Diplomat Arény , môžeme zatiaľ len hádať :-)

Avizovaná skupina Nora Carusso z Nového Mesta nad Váhom o sebe uvádza štýl : pop-elektronica, my to laicky zjednodušíme na ska . Snáď sa chalani neurazia a prídú vo veľkom štýle , aj s nedočkavými fanúšikmi.

Nielen jediným východniarom v programe 26.10. 2018 bude populárna slovenská skupina, ktorá sa v roku 2018 dostala do finále ankety OTO 2018 .

Aktuálne môžete počuť ich titulnú pieseň v seriáli Som Mama. Presne tak , zoskupenie okolo Petra Biča s jeho Peter Bič Project pride do Piešťan.

Druhým zástupcom východného Slovenska bude skupina, ktorá si Vás so srdcom šarišského temperamentu podmani. Prinesie Vám umelecký zážitok v podobe šarišských , rusínskych , zemplínskych a rómskych piesní v ich temperamentnom prevedení. Ľudová hudba je zoskupením talentovaných hudobníkov doplnených krásnou speváčkou Vladkou Keselicovou. Kapela patriacia do popredia interprétov prinášajúcich zážitok z ľudovej hudby = Šarišanci.

 

Ešte niečo pridáme , ako by to bolo. Ak by bolo prekvapivé podujatie bolo bez prekvapenia ?

Ale to už čoskoro. Zatiaľ pst.

 

Niekdy je viac vidieť a počuť ako čítať.

Fotografie
Podobné podujatia