Premiéra Denník mizantropa - Mhd stories

Podujatie Košice

Premiéra Denník mizantropa - Mhd stories

Strasti i slasti ľudí, ktorí sú si blízki i cudzí a ich absurdné každodenné mhd rozhovory. Abstinujúci feťák, alternatívne matky a nezamestnané filozofky. Tragikomická mozaika poskladaná z každodennej všednosti, popretkávaná dotieravými reklamami a okorenená osobnými výpoveďami a spoveďami postáv.

DENNÍK MIZANTROPA - MHD Stories je prvou časťou pripravovanej trilógie.

Travanie: 50 min.
Upozornenie: Obsahuje vulgarizmy. Nevhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a citlivé povahy, milujúce spisovný verbálny prejav.

Úryvok zo scenára:

KAJA - ...zamýšľala si sa niekedy? Prečo stojí väčšina ctihodných i ctinehodných cestujúcich v priestore tesne pri dverách, keď ostatná časť autobusu zíva prázdnotou? Napadli mi tri možné hypotézy. Hypotéza prvá: existuje rozšírené utajené spoločenstvo, ktoré pohltilo už väčšinu populácie a to KULT DVERÍ. Veriaci sa zhromažďujú v ich okolí čím si dávajú najavo príslušnosť k tomuto spolku. Pozdravom a zároveň modlidbou je známe zvonenie ohlasujúce ich zatváranie. Hypotéza druhá: dnešný svet je neintímny a našim cestujúcim, tiež ľuďom chýba prostý dotyk, či ľudské teplo. Tisnutie sa pri dverách je teda len zúfalý výkrik dnešnej odľudštenej spoločnosti ktorá neprestala túžiť po nezáväzných dotykových MHD nežnostiach. Hypotéza tretia: ľudia sú proste MHD-centrický. Hlavne že nastúpil on no a čo že chce aj druhý... Sak nech ide pešo, keď sa nezmestí...

Miesto konania podujatia: Výmenník - Brigádnická, Brigádnická ul., Košice
Dátum začiatku podujatia: 17. Decembra 2017 19:30
Dátum ukončenia podujatia: 17. Decembra 2017 20:20
Pravdepodobné súradnice: 48.7158N 21.2314E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Premiéra Denník mizantropa - Mhd stories

Meno organizátora: Per Absurdus
Fotografie
Podobné podujatia