Premietanie The Last Pig - Trenčín

Podujatie Trenčín

Premietanie The Last Pig - Trenčín

Je pre nás potešením pozvať na ďalšiu z radu slovenských premiér dokumentárnych filmov. Tentokrát Vám predstavíme dlhoočakávaný dokumentárny film The Last Pig, ktorý budeme premietať rovno v šiestich mestách po celom Slovensku!

"The Last Pig počas svojej osobnej cesty otvára zásadné otázky ohľadom rovnosti, hodnoty súcitu a ohľaduplnosti, a posvätnosti života. Comiho oduševnelé rozprávanie nás prevedie jeho posledným rokom chovu prasiat, snahy o znovuobjavenie svojho života, a démonmi, ktorí ho budú strašiť naveky vekov. Nádejame sa, že The Last Pig pomôže napredovaniu zmeny vzťahu našej spoločnosti k mimo-ľudským zvieratám a našej schopnosti ohľaduplnosti. The Last Pig je lyrickou meditáciou o tom, čo znamená byť vedomou bytosťou s mocou zabíjať. Vo filme sa hlboko vnoríte do roli chovateľa prasiat a jeho posledného roku počas ktorého ich zabíjal. Vďaka zriedkavým a intímnym hĺbaniam farmár odhaľuje rastúci konflikt života stráveného “dávkovaním smrti“."

Premietanie je organizované OZ VEGÁNSKE HODY, ktoré presadzujeme pokrokové riešenia uľahčujúce ľuďom udržateľné a ohľaduplné rozhodnutia v stravovaní. Prináša nové a jednoduchšie možnosti získavať chutné jedlá a kvalitné výrobky, zlepšujúce životy ľudí a zvierat a znižujúce záťaž životného prostredia.

Vstup na podujatie je voľný, avšak počet miest je obmedzený. Využite prosím náš registračný formulár, aby ste si bezplatne zarezervovali miesto na sedenie: https://www.veganskehody.sk/premietania-last-pig/

Tešíme sa na vás!

Miesto konania podujatia: Klub Lúč, Kniežaťa Pribinu 3, Trenčín
Vstupenky: https://www.veganskehody.sk/premietania-last-pig/
Dátum začiatku podujatia: 5. Marca 2018 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 5. Marca 2018 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8955N 18.0392E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Premietanie The Last Pig - Trenčín

Meno organizátora: Vegánske hody Slovensko
Fotografie
Podobné podujatia
RAPUNSEL NA VLÁSKU
Overené podujatieRAPUNSEL NA VLÁSKU
Mestské kultúrne stredisko, Modra