Pressburg Dance Fest 2016 - Galashow

Podujatie Bratislava

Pressburg Dance Fest 2016 - Galashow

Gala show and stars of Pressburg Dance Fest 2016 / Galashow a hviezdy Pressburg Dance Fest 2016

Come take a look at a star-studded gala show international festival of Oriental dance Pressburg Dance Fest 2016. Among other things, you will see folklore oriental dance of male dancer Hassan Saber. Arriving from Egypt, and in addition to be an excellent dancer and teacher, he advises in theater in Cairo and writes books about the Egyptian dances.

Female rendering including modern dance fusions will perform internationally recognized dancers Katerina Joumana (Russia / Austria), Agata Zakrzewska (Poland), Karolina Idrisová and Sahar (Czech Republic).

Do not miss the final unique Winners choreography, which involves an international team of choreographers and dancers.

The gala show will be held in the cinema House of Culture Lúky in Petržalka in Bratislava, admission is € 12 / € 10 in advance (via Ticketportál in sales since August).
--------

Príďte pozrieť na hviezdnu galashow medzinárodného festivalu orientálnych tancov Pressburg Dance Fest 2016. Okrem iného uvidíte mužský orientálny folklórny tanec v prevedení Hassana Sabera. Pricestuje z Egypta a okrem toho, že je vynikajúci tanečník a pedagóg, radí napríklad aj divadlu v Káhire a o Egyptskom tanci píše knihy.
Ženské stvárnenie vrátane moderných tanečných prepojení predvedú medzinárodne uznávané tanečnice Katerina Joumana (Rusko/Rakúsko), Agata Zakrzewska (Poľsko), Karolina Idrisová a Sahar (ČR).

Nenechajte si ujsť jedinečnú záverečnú Winners choreografiu, na ktorej sa podieľa medzinárodný tím choreografov a tanečníkov.

Galashow sa uskutoční v kinosále Domu Kultúry Lúky v bratislavskej Petržalke, vstupné je 12 eur/10 eur v predpredaji (cez Ticketportál v predaji od augusta)

Winners group choreo
Here we are again. On the program we have professional dance performances, Winners group choreography and Fashion Show. This year within Pressburg Dance Fest’s gala show we are also preparing a Winners Group choreography: Dance with the stars.

Aj tento rok sa môžete tešiť na profesionálne tanečné vystúpenia, Winners group choreography a módnu prehliadku orientálnych kostýmov. Aj tento rok pripravujeme obľúbenú záverečnú choreografiu v rámci galashow. Chceš tancovat na rovnakom pódiu s hviezdami? Skúsme to spolocne zvládnuť. Winners Group choreography nás čaká aj tento rok ...

Tickets in ticketportal and DK Lúky available from 1.8.2016. / Lístky na stránke Ticketportálu a v DK Lúky sa budú dať zakúpiť od 1.8.2016

Miesto konania podujatia: DK Lúky - koncerty,zábavy, divadlá, filmy ..., Vígľašská 1, Bratislava
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/
Dátum začiatku podujatia: 24. Septembra 2016 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Septembra 2016 23:00
Pravdepodobné súradnice: 48.098N 17.1084E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Pressburg Dance Fest 2016 - Galashow

Fotografie
Podobné podujatia