PRÍLIŠ OSOBNÁ ZNÁMOSŤ

Podujatie Ružomberok

PRÍLIŠ OSOBNÁ ZNÁMOSŤ

Eurokino uvádza:

Nová Evitovka, v ktorej sa Slovenky nájdu. Tri ženy. Tri podoby lásky. Tri príbehy radosti i bolesti, šťastia aj smútku…

Film prináša príbehy troch žien, ktoré sa poznajú, alebo sa spoznajú. Spája ich priateľstvo, muž a malé, päťročné dievčatko.

Natália (P. Hřebíčková), slobodná tridsiatnička, žije sama, pracuje v dizajnovom štúdiu a má najlepšiu priateľku Simonu (T. Dyková). Tá je čerstvo po rozvode, po ktorom jej 11-ročný syn odchádza žiť s otcom Stanom (Ľ. Kostelný) a ona je nútená začať žiť odznovu. Cez malé dievčatko sa Natália zoznamuje s Marekom (B. Trifunovič), vdovcom a podnikateľom. Začína medzi nimi vzťah, ktorý z diaľky pozorným okom sleduje aj jeho svokra Eva (E. Balzerová). Zo začiatku sa Eva správa ako poriadna potvora, postupne však Natáliu prijíma na miesto svojej dcéry. Eva začína hľadať svoj nový zmysel života a aj do jej života zrazu vstúpi nový muž...

Úsmevný, miestami dojímavý príbeh je dôkazom toho, že spôsobov lásky je toľko, koľko je ľudí na zemi. Že niekedy stačí málo, aby sa z kratochvíle vyvinul pevný vzťah, a ešte menej stačí na to, aby sa starostlivo vyskladané šťastie rozbilo na tisíc kúskov. Film o láske k mužom, k deťom, k sebe samým, o zodpovednosti za tých, ktorých milujeme, aj za tých, ktorí ich milovali pred nami.

Tvorcovia divácky úspešného filmu Všetko alebo nič, ktorý pred dvomi rokmi videlo v slovenských kinách 338 tisíc divákov, natočili komédiu Príliš osobná známosť podľa knižného bestselleru spisovateľky Evity Twardzik Urbaníkovej. Réžie filmu sa opäť ujala Marta Ferencová. České ženské trio v hlavných úlohách – Elišku Balzerovú, Tatianu Dykovú a Petru Hřebíčkovú – doplnia slovenskí herci Ľuboš Kostelný a Marián Mitaš, Chorvát Janko Popović Volarić a srbskí herci Branislav Trifunović a Predrag Manojlović.

Časy premietania:
Nedeľa 2.2.2020 o 17:00 hod.
Pondelok 3.2.2020 o 19:30 hod.

Lístky si môžete v predpredaji zakúpiť v Informačnom centre Ružomberok a v pokladni kina. ONLINE PREDAJ TU

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadne podujatie.