Princovia + support The Rising Sign

Podujatie Poprad

Princovia + support The Rising Sign

Leďo, Faky a Mišo sú Princovia a po dlhšej dobe to opäť rozbalia a rozpália pod Tatrami aj so všetkými svojimi starými peckami ako Obluda, Švindel, Láska, Ženy, ale určite nevynechajú ani najnovšie single Kapitán alebo Traja králi.

Príď si zatancovať, zaskákať, zabaviť sa alebo len vypočuť skvelú melodickú nakladačku v sobotu večer 24. marca do ROCK Fabric v Poprade!

Ako support sa predstavia mladé indie rockové pušky The Rising Sign.

Už sa na Teba tešíme!!! ;-)

21:30 The Rising Sign (indie rock/pop)
23:00 Princovia (power pop)

BIO:

Princovia sú kapela, ktorú v roku 2002 založil dnes už ikonický gitarista a skladateľ Leďo aka Prinz von Sternberk, keď ho definitívne prestala baviť existencia, smerovanie a medziľudské vzťahy vôbec v jedinečnej punkovej Zóne A, ktorú v hlbokých 80’s spoluzakladal a z ktorej túto legendu česko-slovenskej punkovej scény svojimi skladbami a gitarou vlastne stvoril. Výrazným posunom k melodike, avšak bez straty razancie dokázal urobiť Leďo z Princov skupinu, ktorá očarila fanúšikov punku, rocku alebo indie. Po 2,5 albumoch, pár singloch a viacerých personálych zmenách za všetky tie roky.... sú Princovia zase tu, lepší než kedykoľvek predtým a Leďo, Faky a Mišo Vám to všetkým poriadne natrú!! ☺

The Rising Sign je kvarteto mladíkov, ktorí Vás všetkých presvedčia o tom, že kvalitný indie rock/pop dokáže prísť aj z Dolného Kubína. Adam, Martin, Juro a Mišo potešia srdce aj uši každého fandu dobrej gitarovej muziky.

Miesto konania podujatia: ROCK Fabric, Podtatranská 149/7, Poprad
Dátum začiatku podujatia: 24. Marca 2018 21:30
Dátum ukončenia podujatia: 25. Marca 2018 01:30
Pravdepodobné súradnice: 49.0558N 20.2863E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Princovia + support The Rising Sign

Meno organizátora: Princovia
Fotografie
Podobné podujatia