PROCES

Podujatie Prievidza

Predstavenie PROCES ponúka obraz nadčasovej spoločnosti, ktorá má v sebe tak, ako každá spoločnosť, zakódovaný systém. Ten sa nedá obísť, dá sa v ňom len plynúť a odovzať mu dušu. Ale je to naozaj tak? Nie je iná cesta? Jeden z aforizmov Franza Kafku hovorí: „Diabol neexistuje. Sú len milióny ľudských bytostí, ktoré mu oddane slúžia!“. A čo vy? Slúžite mu tiež? Tieto a podobné otázky si budú môcť klásť diváci po zhliadnutí predstavenia PROCES, ktoré bude v Prievidzi uvedené v nedeľu 17.11.2019.

Predstavenie PROCES, je komický horor - prináša bizarné i humorné. Je to komika, ktorá desí. Predstavenie výrazne pracuje s hudobno-výtvarnou zložkou predstavenia, využíva 3D projekcie, expresívne kostýmy a pôsobivú hudbu balansujúcu na hranici techna, funku a jazzu.

PROCES vznikol v koprodukcii prievidzského Divadla „A“ a Divadla Shanti, Divadla VHV Petrovec zo Srbska s podporou pražskej produkčnej spoločnosti Next Picture. Po niekoľkých uvedeniach v Srbsku, má prievidzské publikum možnosť zhliadnuť predstavenie Proces v slovenskej premiére.

Predstavenie sa uskutoční symbolicky 17. novembra v Dome kultúry v Prievidzi so začiatkom o 18:00 hod.

 

Fotografie
Podobné podujatia
ŤAPÁKOVCI
Overené podujatieŤAPÁKOVCI
Dom kultúry, Dolná Súča
Bošany Summer Fest 2024
Overené podujatieBošany Summer Fest 2024
Futbalový štadión OFK, Bošany