Prvé svetové turné s ukážkou výnimočných schopností

Podujatie Košice

Prvé svetové turné s ukážkou výnimočných schopností

Nithyanandam drahí priatelia,

S radosťou Vám chceme oznámiť nový termín svetového turné. Prosím čítajte ďalej.

Prichádza úplne prvé svetové turné do vášho blízkeho mesta, aby nám ukázalo vývoj z ľudskej bytosti na božsky prebudenú bytosť, s mimoriadnymi schopnosťami, ktoré sa v minulosti pripisovali len starobylým jogínom.

Buďte svedkami toho, ako sa tvoria dejiny: buďte iniciovaní, zasvätení, a znovu získajte duchovné sily vo vašom vnútri, ktoré sú oprávnene na to, aby ste žili výnimočný život.

TERMÍN TURNÉ PO EURÓPE: 4.– 7. november 2017
Miesta konania: Londýn (Veľká Brítánia) – Paríž ( Francúzsko) - KOŠICE (SLOVENSKO)

Tento jedinečný program sa koná aj na Slovensku, a to v Košiciach 7.novembra 2017, V ČASE od 8:30 do 20:00 hod.

Program je celodenný, a súčasťou tohto programu ZADARMO, bude vegetariánsky obed, a bude zabezpečené aj ľahké vegetariánske občerstvenie.

Kde sa možete turné zučastniť:
ADRESA: Spoločenský pavilón v Košiciach, Trieda SNP 61

Registrujte sa online pre získanie LÍSTKA ZDARMA: https://inner-awakening.lpages.co/slovak-mahasadashivoham-tour/

Program prebieha v anglickom jazyku, ak potrebujete preklad z agličtiny do slovenčiny poprosíme vás o vyplnenie nasledujúceho krátkeho formulára, obsahujúceho základné informácie o účasti a potrebe prekladu z angličtiny do slovenčiny. https://goo.gl/forms/RoM7N7oTawCrW3Y23

Rýchle zabezpečenie si svojho miesta je dôležité, pretože hala sa rýchlo vypredáva a počet miest je obmedzený.

NENECHAJTE SI UJSŤ byť na tomto historicky významnom podujatí, pretože duchovné prebudenie a mimoriadne schopnosti nie sú už viac luxusom ... ale potrebou na prežitie a prosperovanie v matrixe.

Buďte svedkami toho, ako sa tvoria dejiny: buďte iniciovaní, zasvätení, a znovu získajte duchovné sily vo vašom vnútri, ktoré vám umožnia, aby ste žili výnimočný život.

Čo sú to duchovné sily (Shaktis)?
Prečo by ste ich mali chcieť?
Naši predkovia žili s týmito silami (výnimočnými schopnosťami) ….
Boli viac prepojení s božstvom ….
Žili štastnejšie a zmysluplnejšie životy, v spojení s ostatnými a prírodou bez toho, aby boli napojení na matrix. ..
Keďže sme to všetko teraz stratili...
Ako to získať späť?

Raz za niekoľko tisíc rokov... príde Avatár na to, aby znovu prebudil ľudstvo...aby nám pripomenul našu vlastnú božskosť.

Podľa starobylých Véd a Agám - božské vesmírne vedomie (Sadashiva) existuje - manifestuje sa v ľudskej podobe, aby znovu prebudilo ľudstvo k jeho pravej podstate.

Súčasná manifestácia podľa Védskych spisov je Avatár, Jeho svätosť Paramahamsa Nithyananda

Toto vesmírne vedomie sa manifestuje každých niekoľko tisíc rokov v ľudskej podobe práve na to, aby znovu prebudilo ľudstvo k našej pravej podstate.

Znovu získajte dlho stratené duchovné sily (výnimočné schopnosti), ktoré naši predkovia používali v každodennom živote.

Doslova získate schopnosť pohnúť hmotou a vecami silou vašej vôle a praktizovať to priamo na podujatí v sále. Nielen to, tieto schopnosti vám už ostávajú navždy po zasvätení do „Vedomia nad hmotou“ Jeho svätosťou Paramahamsa Nithyanandom.

Táto iniciácia, toto zasvätenie, má pôvod priamo v starobylých védskych písmach - Agámach od Sadashivu, potrebujte však bytosť, ktorá vás do nich môže iniciovať. Jednou z nich je Jeho svätosťou Paramahamsa Nithyananda.

Manifestovanie/ Prejavovanie duchovných síl (výnimočných schopností) sily je nový spôsob života. Paramahamsa Nithyananda je pozvánkou.

Vitajte v životnom štýle zvanom Nithyananda jogín...
V ktorom sme každý deň pripojení k Zdroju. My vidíme všetkých ľudí, veci a situácie v našom živote ako predĺženia nás samotných. Keď niečo chceme, jednoducho vyhlásime čo chceme a sledujeme, ako sa to čo chceme manifestuje/ stáva skutočnosťou.. Keď sa naše telá necítia dobre, tak len jednoducho zavrieme oči a uzdavíme ich. Keď niečo nejde tak, ako by malo...máme schopnosť do toho nahliadnuť a pochopiť vesmírny dôvod, ktorý za tým stojí a napraviť to …používame

Manifestácia/ Prejavovanie duchovných síl (výnimočných schopností) je „inteligentný životný štýl“.

Len si predstavte …

- Štrnásťrocné dievča, ktoré si vie jednoducho „stiahnuť“ odpovede na akýkoľvek test prostredníctvom svojho Tretieho oka, ktoré nedávno úspešne ukončilo skúšky 12. ročníka, a teraz sa hlási na vysokú školu.
- Dvanásťročné dievča, ktoré sa stalo známe vďaka svojej pozoruhodnej schopnosti čítať so zaviazanými očami , a ktoré získalo cez 7 miliónov videní na YouTube.
- Obchodníčku, ktorá bola zázračne vyliečená zo smrteľnej choroby, a teraz je schopná čítať myseľ a zhmotňovať drahokamy pod CAT skennerom.
- A hromady Nithyananda jogínov vo vašom meste, ktorí majú schopnosti preukazovať duchovné sily vzdialeného videnia, schopnosť víťazstva vedomia nad hmotou, deklarovať akýkoľvek zámer a vidieť ako sa ich vôľa mení na realitu.

Spoznajte Nithyananda jogínov – nový druh mimoriadnych bytostí s prebudeným tretím okom, pobybujúcich sa medzi nami:
Nithyananda jogíni sú mimoriadne bytosti, zasvätené jeho svatosťou Avatárom Paramahamsa Nithyanandom, aby preukazovali duchovné sily Sadashivu a pozdvihli vedomie každého jedinca, ktorý ich sleduje.

Budete sledovať: Ukážku jogínskych síl a starobylých védskych rituálov, získate osobné Akašické Čítanie a Duchovnú iniciáciu (zasvätenie).

Tradične si to vyžaduje nie len niekoľko dekád, ale niekoľko celých životov pokánia a odriekania, uskromňovania sa na dosiahnutie tohto stupňa duchovných síl, pre prínos seba samému a celému ľudstvu.

Teraz budete svedkom výnimočných ukážok jogínov expertov prejavujúcich tradičné starobylé duchovných sily (výnimočné schopnosti) Tretieho oka ako sú:
- Čítanie so zaviazanými očami
- Vzdialené videnie
- Skenovanie ľudského tela
- A oveľa viac

Súčasťou tohto turné je tiež bezplatné Čítanie akašických záznamov, vesmírnych archívov.

Akašické záznamy sú vesmírne archívy celej minulosti, prítomnosti a budúcnosti. Nithyananda jogíni boli špeciálne iniciovaní do „sťahovania“ a čítania akašických záznamov týkajúcich sa akejkoľvek otázky, ktorú im položíte, prostredníctvom svojho prebudeného Tretieho oka.
Otázky môžu obsahovať čokoľvek o vašom živote, životnom zámere, karmických vzorcoch, božskom poslaní, financiách, zdraví, vzťahoch, duchovnej ceste, alebo požiadanie požehnania a podobne.

Môžete sa stať súčasťou tejto výnimočnej udalosti !
Veľmi uvítame vaše podieľanie sa, zainteresovanie sa na tejto užasnej akcii, či už formou finančného daru: http://www.nithyananda-slovakia.sk/stante-sa-sponzorom/, sponzorstva v rôznych oblastiach organizácie tohto programu (výzdoba, kvety, občerstvenie, propagácia, doprava....) dokonca sa môžete stať priamo členom organizačného tímu.

Každá vaša pomoc je vítaná!

Ako vieme, každá naša investícia do najvyšších zámerov Vesmíru, Existencie, je pre nás zároveň najvyšším požehnaním, ktoré sa následne zhmotňuje, manifestuje vo všetkých rovinách života.
Vopred vám srdečne ďakujeme a posielame požehnania.

UPOZORNENIE:
Zrieknutie sa záruk: Účastníci "Prvého svetového turné manifestovania výnimočných schopností " chápu, že všetky požehnania, inštrukcie, iniciácie, učenia a návrhy, ktoré sú súčasťou programu, a sú popísané vyššie, sú čisto v spirituálnych možnostiach, a nie sú predkladané ako záruka, alebo jednoznačné prehlásenie ohľadom minulosti, prítomnosti alebo budúcnosti, alebo ako medicínska rada, či už fyzická, alebo mentálna. Účastníci chápu, že v rámci tohoto programu Nithyanandeshwar Devasthanam Trust a Nithyananda Universita, jej učitelia, organizátori, dobrovoľníci, usporiadatelia, akýkoľvek zástupci v nich zahrnutí, nedávajú žiadne prehlásenia, sľuby alebo nevyjadrujú žiadne záruky ohľadne jednotlivcov alebo skupín, čo se týka výsledku programu, alebo služieb s ním spojených.
Všetky udalosti môžu byť zmenené. V prípade zmeny urobíme všetko pre to, aby sme kontaktovali registrovaných účastníkov. Vyhradujeme si právo robiť akékoľvek zmeny, čo sa týka programu, v prípade nepredvídateľných a nevyhnutných situácií … a z akéhokoľvek dôvodu zrušit celý program, bez predchádzajúceho upozornenia, a bez povinnosti kompenzovať účastníkom ich škody, alebo straty.

KONTAKTY:
Email: slovakia.shivaloka@gmail.com

Miesto konania podujatia: Spoločenský pavilón, Trieda SNP 61, Košice
Vstupenky: https://inner-awakening.lpages.co/slovak-mahasadashivoham-tour/
Dátum začiatku podujatia: 7. Novembra 2017 08:30
Dátum ukončenia podujatia: 7. Novembra 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7074N 21.2407E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Prvé svetové turné s ukážkou výnimočných schopností

Meno organizátora: Nithyananda Sangha Slovakia and Czech Republic
Fotografie
Podobné podujatia