Prvý online zraz Veterány SR!

Podujatie Liptovská Teplička

Prvý online zraz Veterány SR!

... zraz veteránov už na začiatku sezóny 2020 pre všetkých!

Nezmysel?

Nevadí nám, ak Váš motor kašle, alebo Vaše auto ešte nemá všetky ochranné prostriedky. Takisto vek nad 65 rokov nie je obmedzením. Chystáme pre vás všetkých STRETNUTIE.

Nie, nezbláznili sme sa! Nové situácie si vyžadujú nové riešenia. Pozývame Vás na prvý ONLINE ZRAZ stránky Veterány SR - fotky, zrazy, stretnutia.

Určite vám už teraz veteránske zrazy chýbajú tak, ako nám. Niektoré sa neúnavne pripravujú, iné sa rušia, či odkladajú. Náš zraz si môžete užiť kedykoľvek počas tohtoročnej sezóny.

Ako?

Napíšte nám správu, že sa nášho online zrazu chcete zúčastniť. Vystavíme Vám štartovné číslo, ktoré Vám zdarma zašleme v správe, alebo emailom. S týmto číslom si zraz môžete urobiť kedykoľvek a kdekoľvek, dokonca opakovane.

Neobmedzujeme rok výroby veterána, ani celkový počet účastníkov, dokonca, ak vaše vozidlo nie je momentálne pojazdné, jednoducho sa nášho zrazu zúčastnite aj z garáže. Fantázii sa medze nekladú.

Tak čo, pridáte sa k nám? Oprášime si spomienky a znovu zažijeme ten príjemný pocit a radosť zo získania štartovného čísla a a nasimulujeme si spoločne prostredníctvom zdieľaných fotiek túto vzácnu atmosféru. Aspoň do času, kým sa opäť stretneme osobne...

Ak nám pošlete fotografiu z nášho-vášho zrazu spolu so štartovným číslom, ktoré sme vám vydali, máte zároveň šancu uspieť vo vyhodnotení nášho prvého ONLINE zrazu na konci sezóny a získať tak cenu s automobilovou/veteránskou tematikou.

V prípade doplňujúcich otázok nás kontaktujte v správe.

Začiatok podujatia: 5. 7. 2020 9:30:00
Koniec podujatia: 5. 7. 2020 19:30:00
Fotografie
Podobné podujatia