QUEEN: THE SHOW MUST GO ON

Podujatie Považská Bystrica

QUEEN: THE SHOW MUST GO ON

Tanečné predstavenie Moravského divadla Olomouc.

Show must go on - šou musí pokračovať ďalej! Veta, ktorá inšpirovala šéfa baletu Moravského divadla v Olomouci, známeho choreografa Roberta Balogha, k veľkolepej tanečnej oslave Freddie Mercuryho a skupiny Queen. Na pomoc si prizval samotného Petra Freestona - Mercuryho osobného sekretára, ktorý dohliadal na to, aby príbeh predstavenia ostal verný osobnosti tohoto geniálneho speváka.
Predstavenie malo premiéru v apríli 2016 a odvtedy je sála Moravského Divadla Olomouc beznádejne vypredaná. Príbeh choreografie sleduje život Freddie Mercuryho v opojnom svete slávy od založenia skupiny QUEEN až po vrchol jeho jedinečnej umeleckej kariéry. Súčasne však príbeh ukazuje aj človeka, ktorý aj na vrchole svojej slávy ostáva v hĺbke svojej duše osamelý. Človeka, ktorý až do predčasného konca nemôže nájsť svoju životnú lásku. Veríme, že čas strávený v spoločnosti skvelých tanečníkov, vynikajúcej choreografie a nesmrteľnej hudby skupiny QUEEN sa pre Vás stane jedinečným zážitkom.

19.5.2017 19:00
Kino Mier Považská Bystrica

Predpredaj vstupeniek od 13.3.2017 v TIK-u (042/4326 545) v pracovných dňoch pondelok - piatok od 8:00 do 16:00 h, v stredu od 8:00 do 18:00 h.
Rezervácie vstupeniek od 13.3.2017. Rezervované vstupenky je potrebné si vyzdvihnúť najneskôr 5.5.2017 do 16:00 h. Nevyzdvihnuté rezervované vstupenky budú po tomto termíne uvoľnené do predaja.

Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieVeľká noc na Gazdovstve Uhliská
Gazdovstvo Uhliská - Trenčianska Závada, Nemšová
Žiadny obrázok
Overené podujatieJar na Gazdovstve Uhliská (Trenčianska Závada)
Gazdovstvo Uhliská - Trenčianska Závada, Nemšová