Rača "air race" - súťaž v hode papierovým lietadielkom

Podujatie Oščadnica

Rača "air race" - súťaž v hode papierovým lietadielkom
Pridať do môjho kalendára
Športové podujatia, Turistika, Zábava, párty
Web organizátora:
snowparadise.sk
Ďalšie podujatia v meste Oščadnica

Skúsili ste niekedy postaviť z papiera lietadielko, ktoré doletí naozaj ďaleko? My áno a povieme vám, že sme si pri tom užili kopec zábavy!

Na rovnakú zábavu sa môžete tešiť aj vy počas nadchádzajúceho víkendu. V nedeľu sa totiž na vrchole Dedovky, na našom pódiu bude konať Rača air race, alebo inak súťaž v stavbe a hode papierového lietadielka a my sa už teraz tešíme na vaše výtvory a lety.

Už nie ste dieťa? Nezúfajte, zasúťažiť si budete môcť vo viacerých kategóriách:

  • deti – do veku 15,99 rokov
  • dospelí – od 16 rokov
  • rodiny – tímy zložené z dieťaťa a rodiča / iného rodinného príslušníka (starý rodič, krstný rodič, ujo, teta,…)

Harmonogram súťaže:

  • 12.30 – 13.00 – registrácia účastníkov na pódiu nachádzajúcom sa kúsok od vrcholovej stanice
  • 13.00 – 13.45 – čas na stavbu víťazného lietadielka (svoje lietadielko si môžete aj vyzdobiť, nakonci vyhodnotíme najkrajšie)
  • 13.45 – 14.30 – súťažné hody lietadielok
  • 14.45 – vyhodnotenie súťaže a odmenenie súťažiacich

 Aktuálne letové podmienky si môžete pozrieť tu.

Pred súťažou, alebo po nej sa môžete samozrejme vyšantiť aj v našom letnom centre zábavy. V prevádzke bude bobová dráha, ktorá je najdlhšou na Slovensku a jazda na nej je naozaj skvelým zážitkom! Hneď za prvou zákrutou sa usmievajte, spravíme vám fotku, z ktorej si následne v našej pokladni môžete dať spraviť rôzne suveníry. Najmenší si môžu vyskúšať naše lanové centrum, lanovku Macka Račka, či vyskákať sa do sýtosti na našich trampolínach. Ak sa chcete pozrieť z výšky na Oščadnicu, Poľsko, či malú Fatru, vystúpajte na rozhľadňu a kochajte sa nádhernými výhľadmi. Vyhladli, či vysmädli ste pri aktivitách v našom letnom centre zábavy? Nevadí, môžete sa totižto občerstviť v Bufete pri Bobovke, či v chate Plemenár. Pýtate sa na ďalšie možnosti, ako si užiť víkend u nás? Vyskúšajte požičovňu e-bikeov Rentebike Rača a vydajte sa na cyklotúlky kysuckou prírodou na elektrických bicykloch.

Pripravte si dobrú náladu, natrénujte si stavbu lietadielka a príďte si s nami zasúťažiť a užiť si nedeľné poobedie na Veľkej Rači.

Meno organizátora: Snowparadise a.s.
Fotografie
Podobné podujatia