Radosť byť seniorom preložené na jún

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy
Web podujatia:
www.staledobri.sk
Web organizátora:
www.staledobri.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: 0903 463 910

Radosť byť seniorom preložené na jún

 

7.6.2020

16.00 hod

Hotel Carlton Bratislava


Nezisková organizácia STÁLE DOBRÍ plánovala uviesť 19. apríla zábavné popoludnie RADOSŤ BYŤ SENIOROM. Podujatie sa však z dôvodu opatrení proti šíreniu koronavírusu prekladá na 7. júna o 16:00 hod. v hoteli Carlton.

Júnový program stretnutia je zostavený z užitočných prednášok a zaujímavého rozprávania. Prednáška profesionálneho sprievodcu priblíži zaujímavosti a pamiatky prvého slovenského kráľovského mesta Trnavy. Tipy pre seniorské pobyty prinesie riaditeľka Univerzity tretieho veku Janka Chládecká. Spolu so svojimi seniorskými študentkami poskytnú cenné rady ako cestovať v seniorskom vekua podelia sa o zážitky zo študijnej cesty na svetový kongres o turizme seniorov v exotickej Číne, ktorý navštívili v minulom roku.  

Vedeli ste, že hlboké, či vysoké silne vibrujúce tóny aktivujú samoliečiace procesy organizmu a môžu výrazne ovplyvniť fyzickú kondíciu a duševnú pohodu? Poradíme, ako ich využiť na podporu svojho zdravia. Vyvrcholením seniorského popoludnia bude talk show ambasádorky programu Ivety Malachovskej „Na slovíčko“. V programe tentoraz privíta dve úspešné dámy, obľúbené herečku Evu Matejkovú a harfistku Katarínu Turnerovú.  Nechajú vás nazrieť do svojich pracovných i osobných životov. Viac informácií o programe nájdete na www.staledobri.sk

 

Meno organizátora: Stale Dobri
Fotografie
Podobné podujatia
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
Žiadny obrázok
Overené podujatieLetná jazzová dielňa 2024
Štátne Konzervatórium, Bratislava
🕉 Stojí meditácia za to?
Overené podujatie🕉 Stojí meditácia za to?
Brighter Life Centre BRATISLAVA, Bratislava