"RADOSŤ BYŤ SENIOROM"

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy
Web podujatia:
www.staledobri.sk
Web organizátora:
www.staledobri.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: 0903 463 910

"RADOSŤ BYŤ SENIOROM"


Hotel CARLTON  Bratislava

Hviezdoslavovo námestie 3, 811 02 Bratislava

 

V elegantnom prostredí hotela Carlton ich v nedeľu, 14. apríla o 16.00 hod., čaká program s atraktívnymi hosťami a užitočnými informáciami. Večer moderuje ambasádorka podujatia Iveta Malachovská.


Program otvorí prednáška MUDr. Viliama Dobiáša, dlhoročného prezidenta Slovenského Červeného kríža, uznávaného odborníka v oblasti medicíny a záchranárstva. Módna žurnalistka Dana Lapšanská sa podelí o rady ako jednoducho a s nápadom vytvoriť zo starého oblečenia nové módne a praktické kúsky. Nezostane však len pri slovách, predstaví aj originálnu kolekciu z prešitého oblečenia. Za ňou stojí štýlový second hand NOSENE, ktorý z predaja noseného oblečenia pomáha obetiam domáceho násilia. Čo s hodnotným starožitným predmetom, ktorý máte doma, alebo ako získať vysnívanú starožitnosť do svojej zbierky, poradí historik umenia Július Barczi. Porozpráva o aukciách umeleckých diel a starožitností a priblíži aj spoluprácu s filmármi pri historických produkciách.

 

Večer pre seniorov vyvrcholí talk show „Na slovíčko“. Na pár slov sa tento raz zastaví scenáristka, režisérka a spisovateľka Mariana Čengel-Solčanská, autorka aktuálneho knižného hitu Generál M. R. Štefánik, režisérka filmu Únos, či Legenda o Cypriánovi. Spoločnosť jej bude robiť hokejová legenda Jožko Golonka. „Večer ponúka príjemné ľudské prepojenia, zážitky, silné príbehy. Témy sme vyberali tak, aby zaujali a okrem zábavy priniesli aj využiteľné informácie,“ približuje koncept večera jeho autorka Soňa Deglovičová. 

 

Zábavný program RADOSŤ BYŤ SENIOROM šíri posolstvo organizátora, že hoci seniori nie sú najmladší, sú STÁLE DOBRÍ. Pre aktívnych seniorov pripravujú kultúrne, vzdelávacie a športové aktivity. Z bohatej ponuky si veľkú popularitu získala „Tančiareň“, či literárne a hudobné večery v Berlinke. Vyhľadávanými sú aj komentované prehliadky aktuálnych výstav v Slovenskej národnej galérii, prehliadky mesta s výkladom, ale aj poznávacie vychádzky do prírody a populárny nordic walking. V spolupráci s Domom Quo Vadis organizuje pravidelné prednášky lekárov a iných odborníkov na rôzne užitočné témy týkajúce sa seniorov. 

 

 


Viac sa dozviete na www.staledobri.ska na facebookovej stránke STÁLE DOBRÍ.

 

Zmena programu vyhradená
Meno organizátora: stale dobri
Fotografie
Podobné podujatia
🕉 INTENZÍVNY kurz meditácie
Overené podujatie🕉 INTENZÍVNY kurz meditácie
Hotel Premium Bratislava, Bratislava
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
🕉 INTENZÍVNY kurz meditácie
Overené podujatie🕉 INTENZÍVNY kurz meditácie
Hotel Premium Bratislava, Bratislava
Bratislavský Kaviár májový
Overené podujatieBratislavský Kaviár májový
V-klub, Námestie SNP 12, Bratislava
Godzone konferencia 2024 - Spolu
Overené podujatieGodzone konferencia 2024 - Spolu
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica