Radosť byť seniorom

Podujatie Bratislava

Radosť byť seniorom
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Kam v Bratislave, Prednášky, besedy, kurzy
Web podujatia:
www.staledobri.sk
Web organizátora:
www.staledobri.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava
Podrobnejšie informácie: 0915254498

 

Radosť byť seniorom

 

28.5.2022 – 16.00 hod

Dom Albrechtovcov

Sú stále dobrí, aj preto nesedia doma

Ako sa dnes v Bratislave žije aktívnym seniorom? Majú dostatok podnetov pre zmysluplné trávenie voľného času? Zistenia sú pozitívne. Aktívny senior si môže vyberať z čoraz bohatšej ponuky možností. Nielen mesto, ale aj prosenior združenia a komunity im prinášajú rôznorodé aktivity. Nezisková organizácia STÁLE DOBRÍ seniorom ponúka užitočné prednášky, workshopy, vzdelávacie, kultúrne a zábavné aktivity.

Hodnotný obsah a intenzívny sociálny a medzigeneračný kontakt seniorom prináša zábavné popoludnie RADOSŤ BYŤ SENIOROM. Každé zo stretnutí je o ľudských prepojeniach, spoločných zážitkoch, silných príbehoch, a užitočných informáciách. Vieme, aké sú pre seniorov dôležité,“ vysvetľuje manažérka popoludnia Soňa Deglovičová.Ambasádorkou projektu je Iveta Malachovská, ktorá sprevádza popoludním a talk show „Na slovíčko“. Prehodiť pár slov sa už zastavili bývalé hlásateľky Nora Beňačková, Ada Straková, speváci Marcela Laiferová, Helena Vrtichová a Jarko Dvorský, ale aj herci Ida Rapaičová, Ferko Kovár a Danka Košická. Zaujímavé boli stretnutia so spisovateľkou a režisérkou Marianou ČengelSolčanskou, či hokejovou legendou Jožkom Golonkom.

Na ďalšie z radostných stretnutí pozývajú STÁLE DOBRÍ seniorov do Domu Albrechtovcov 28.mája 2022. Seniori spoznajú Igora Valentoviča, riaditeľa Hudobného centra, ktorý vedie neziskovú organizáciu  ALBRECHT FORUM zameranú na záchranu Albrechtovho domu na Kapitulskej 1 v Bratislave a porozpráva o histórii a aktuálnej fáze obnovy domu.

Vyvrcholením seniorského popoludnia bude talk show ambasádorky programu Ivety Malachovskej.  „Na slovíčko“ sa zastavia úspešné osobnosti slovenskej scény, herečka Eva Matejková a operný spevák Peter Dvorský Vám. Nechajú vás nazrieť do svojich pracovných i osobných životov.

 Opäť nebude chýbať občerstvenie a obľúbená tombola. Byť aktívnym, vytvárať si priateľstvá a medzigeneračné väzby, je skvelá príležitosť ako si aj v seniorských rokoch udržiavať psychickú a mentálnu sviežosť. Zistenie, že sa navzájom potrebujeme, napĺňa životy seniorov radosťou a spokojnosťou, mení ich pohľad na starobu na pozitívnejší.

Viac info na www.staledobri.sk

Meno organizátora: STALE DOBRI
Fotografie
Podobné podujatia
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava