RAVE Culture & guests

Podujatie Žilina

RAVE Culture & guests

Počas našej poslednej návštevy v Žiline vznikla krásna atmosféra a tak, ako sme sľúbili, sme naspäť. Zarejvujeme si v podobnej zostave ako naposledy, opäť sme si pozvali domácich DNB zemepánov - Dekel a The X, naše rady však tentokrát posilní aj Crossdreed!

Opäť sa môžete tešit na tornádo v podobe energických setov plných lámaných beatov a to najlepšie z mnohých drum and bassových subžánrov v podaní:

RAVE CULTURE:

Flipologic
mená ako Tripologic a Fliper sa spojili a vytvorili toto kolabo. Každý je výnimočný svojou špecifickou selekciou. Ich sety sú pestré plné deepového soundu, jump upu, dance flooru a neurofunku. Svoju show hrajú z štyroch playerov a supportovali mená ako Annix, The Sect, Sinister Souls či Komander Ground.

Trovix /Epic Brains/
je mladík, ktorý obľubuje tvrdšie žánre, ktoré často presahujú 200bpm. Aktívne hráva dva roky, učil sa pod krídlami Epic Brains crew a neskôr sa pridal aj do Rave Culture. Našľahá vám energický set plný rýchlych plechov.

acid
Mladý 18-ročný DJ sa ku svojej vášni dostal začiatkom roka 2015, začo vďačí najmä zakladateľovi Epic Brains DJ Opaque-ovi, ktorý ho zlákal na tieto chodníčky. Oslovujú ho hlavne silné bassy deepového drum and bassu, no jeho selekcia pozostáva aj z množstva iných žánrov.

HOSTIA:

The X

DEKEL

Crossdreed


KDE: Klub Kolečko
KEDY: 08.10.2016
ŠTART: 22:00

Miesto konania podujatia: Klub Kolečko, Komenského 2743/6, Žilina
Dátum začiatku podujatia: 8. Októbra 2016 22:00
Dátum ukončenia podujatia: 9. Októbra 2016 06:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2212N 18.7387E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia RAVE Culture & guests

Fotografie
Podobné podujatia